CHP'li Bursa büyükşehir belediye başkanı Mustafa bozbey, yeğenini belediye şirketine başkan olarak atadı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hans
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 47
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    chp
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
IQ'su 90 uzeri olmayan anlayamiyor kardesim bu durumu, yapacak bir sey yok maalesef.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nazi Almanya'si falan diyordun ya. Tabii aataturk Türkiye'si benzetmesini anlayamayacak kadar bilgisiz olmana sasirmiyorum.

Daha cümle kuramıyorsun kanka bilgisiz diyorsun da senin neyin var? TikToK'ta görebildiğin 2-3 edit o kadar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Torpil veya liyakatsizlik ne farkeder aynı şeyin farklı rengi. Burada neden sürekli AKP'ye geçiyor konu? Ben nerde AKP savundum? Sürekli CHP eleştirenleri AKP'li ilan etmeyin yeter, gerçekten. “Torpille bile sayılır”demişsin, basbaya torpil bu. Ben belki daha başarılı bir öğrenciydim o üniversitede ama o oraya geçti nasıl bileceksin? Ben burada eleştirilen bir şeyin arkasında durmamalarını eleştiriyorum.

Sen AKP'yi savunmaya utaniyorsun tabii ki de bence senin annen baban AKP'li falan arkadasim. Ya da Muharrem Ince yarim akillisini falan destekliyorsun. Eger o adam sirketi AKP gibi soyup sogana cevirip batirmayacaksa egitimliyse yuceltecekse buna liyakatsiz atama denmez. Ozellikle sirket bir onceki AKP'li belediyenin gudumundeyse yanlarinda guvenebilecekleri birini istemek kadrolasmak gayet de en akillicasi ve gayet etik bir davranis. Gonul isterdi akrabasi olmasaydi ancak bu degisim sirkete basari getirecekse benim icin hiçbir sıkıntı yok. AKP'li soyup sogana ceviriyor direkt.

Daha cümle kuramıyorsun kanka bilgisiz diyorsun da senin neyin var? TikToK'ta görebildiğin 2-3 edit o kadar.
Hayal kurmaya devam et. Her mesaja gulucuk attigina gore bayağı agliyorsun su anda. TIKTOK dedi adam yaa muahahah.

Trollsün sen direkt. Ben neden bir yerde CHP'yi eleştirmeye hakkım yok mu? Bir yerde CHP'yi eleştirirken illa kendimizi AKP'li olmadığımızı kanıtlamaya mı çalışalım? Vallahi bıktım sizin bu kitleden.
Kral kopkoyu AKP'lisin işte neyi inkar ediyorsun? Geçmiş konuların her şeyi açıklıyor. Hem AKP'lisin hem birisi sana AKP'lisin deyince sinirleniyorsun. Garip.

Allah'ın cihangir solcusu ırkçısı uzak dur benden sen hem niye ağlıyorsun ki? Göz ardı ettim senin gibileri ile tartışılmaz.

Kral kopkoyu AKP'lisin işte neyi inkar ediyorsun? Geçmiş konuların her şeyi açıklıyor. Hem AKP'lisin hem birisi sana AKP'lisin deyince sinirleniyorsun. Garip.

Kopkoyu HDP'lisin işte neyi inkar ediyorsun? Desem hoşuna gider mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…