Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Buna liyakatsizlik diyemiyorsunuz arkadaşlar. İstanbul Teknik Üniversitesi'nde (kıytırık bir apartman üniversitesi değil, İstanbul Teknik Üniversitesi) mimarlık eğitimini tamamlamış ve mimar olmuş bir kişinin BURKENT yani Bursa Kent Yapı İmar Bilişim Enerji San. Tic. A.Ş.'nin yöneticisi olması liyakatsizlik olmuyor.

Torpil oluyor mu? Sayılır. Liyakat esaslı bir torpil oluyor. Güvendiğiniz ve işi bilen bir kişiye (uzmana) görev vermek oluyor.

Belki bir bakkalı dahi işletemeyecek, İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunu olan ve ekonomi ile yakından uzaktan alakası olmayan insanların hazine ve maliye bakanlığı yaptığı bir ülkede yaşıyoruz. Bir belediye başkanının aile üyesinin eğitimine ve uzmanlığına uygun şekilde görevlendirilmesi sizi nasıl bu kadar rahatsız etti?

Aynı görev tanımı için seçenek olabilecek diğer adaylar İTÜ, ODTÜ veya denk sayılabilecek birkaç tane daha okuldan mezun olmuş kimseler miydi? Yapı ve imar alanda ne gibi deneyimleri veya uzmanlıkları vardı?
IQ'su 90 uzeri olmayan anlayamiyor kardesim bu durumu, yapacak bir sey yok maalesef.

Son düzenleyen: Moderatör:
Buna liyakatsizlik diyemiyorsunuz arkadaşlar. İstanbul Teknik Üniversitesi'nde (kıytırık bir apartman üniversitesi değil, İstanbul Teknik Üniversitesi) mimarlık eğitimini tamamlamış ve mimar olmuş bir kişinin BURKENT yani Bursa Kent Yapı İmar Bilişim Enerji San. Tic. A.Ş.'nin yöneticisi olması liyakatsizlik olmuyor.

Torpil oluyor mu? Sayılır. Liyakat esaslı bir torpil oluyor. Güvendiğiniz ve işi bilen bir kişiye (uzmana) görev vermek oluyor.

Belki bir bakkalı dahi işletemeyecek, İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunu olan ve ekonomi ile yakından uzaktan alakası olmayan insanların hazine ve maliye bakanlığı yaptığı bir ülkede yaşıyoruz. Bir belediye başkanının aile üyesinin eğitimine ve uzmanlığına uygun şekilde görevlendirilmesi sizi nasıl bu kadar rahatsız etti?

Aynı görev tanımı için seçenek olabilecek diğer adaylar İTÜ, ODTÜ veya denk sayılabilecek birkaç tane daha okuldan mezun olmuş kimseler miydi? Yapı ve imar alanında ne gibi deneyimleri veya uzmanlıkları vardı?
Torpil veya liyakatsizlik ne farkeder aynı şeyin farklı rengi. Burada neden sürekli AKP'ye geçiyor konu? Ben nerde AKP savundum? Sürekli CHP eleştirenleri AKP'li ilan etmeyin yeter, gerçekten. “Torpille bile sayılır”demişsin, basbaya torpil bu. Ben belki daha başarılı bir öğrenciydim o üniversitede ama o oraya geçti nasıl bileceksin? Ben burada eleştirilen bir şeyin arkasında durmamalarını eleştiriyorum.

Torpil veya liyakatsizlik ne fark eder aynı şeyin farklı rengi. Burada neden sürekli AKP'ye geçiyor konu? Ben nerede AKP savundum? Sürekli CHP eleştirenleri AKP'li ilan etmeyin yeter, gerçekten. “Torpille bile sayılır”demişsin, basbaya torpil bu. Ben belki daha başarılı bir öğrenciydim o üniversitede ama o oraya geçti nasıl bileceksin? Ben burada eleştirilen bir şeyin arkasında durmamalarını eleştiriyorum.

Sen AKP'yi savunmaya utaniyorsun tabii ki de bence senin annen baban AKP'li falan arkadasim. Ya da Muharrem Ince yarim akillisini falan destekliyorsun. Eger o adam sirketi AKP gibi soyup sogana cevirip batirmayacaksa egitimliyse yuceltecekse buna liyakatsiz atama denmez. Ozellikle sirket bir onceki AKP'li belediyenin gudumundeyse yanlarinda guvenebilecekleri birini istemek kadrolasmak gayet de en akillicasi ve gayet etik bir davranis. Gonul isterdi akrabasi olmasaydi ancak bu degisim sirkete basari getirecekse benim icin hiçbir sıkıntı yok. AKP'li soyup sogana ceviriyor direkt.

Daha cümle kuramıyorsun kanka :D bilgisiz diyorsun da senin neyin var? TikToK'ta görebildiğin 2-3 edit o kadar.
Hayal kurmaya devam et. Her mesaja gulucuk attigina gore bayağı agliyorsun su anda. TIKTOK dedi adam yaa muahahah.

Trollsün sen direkt. Ben neden bir yerde CHP'yi eleştirmeye hakkım yok mu? Bir yerde CHP'yi eleştirirken illa kendimizi AKP'li olmadığımızı kanıtlamaya mı çalışalım? Vallahi bıktım sizin bu kitleden.
Kral kopkoyu AKP'lisin işte neyi inkar ediyorsun? Geçmiş konuların her şeyi açıklıyor. Hem AKP'lisin hem birisi sana AKP'lisin deyince sinirleniyorsun. Garip.

Sen AKP'yi savunmaya utaniyorsun tabii ki de bence senin annen baban AKP'li falan arkadasim. Ya da muharrem ınce yarim akillisini falan destekliyorsun. Eger o adam sirketi AKP gibi soyup sogana cevirip batirmayacaksa egitimliyse yuceltecekse buna liyakatsiz atama denmez. Ozellikle sirket bir onceki AKP'li belediyenin gudumundeyse yanlarinda guvenebilecekleri birini istemek kadrolasmak gayet de en akillicasi ve gayet etik bir davranis. Gonul isterdi akrabasi olmasaydi ancak bu degisim sirkete basari getirecekse benim icin hiçbir sıkıntı yok. AKP'li soyup sogana ceviriyor direkt.

Hayal kurmaya devam et. Her mesaja gulucuk attigina gore bayağı agliyorsun su anda. TikTok dedi adam yahu muahahah.

Allah'ın cihangir solcusu ırkçısı uzak dur benden :D sen hem niye ağlıyorsun ki? Göz ardı ettim senin gibileri ile tartışılmaz.

Kral kopkoyu AKP'lisin işte neyi inkar ediyorsun? Geçmiş konuların her şeyi açıklıyor. Hem AKP'lisin hem birisi sana AKP'lisin deyince sinirleniyorsun. Garip.

Kopkoyu HDP'lisin işte neyi inkar ediyorsun? Desem hoşuna gider mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.