• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

CHP'ye geçen Afyonkarahisar Belediyesinde Türklere 400 TL olan nikah ücreti sığınmacılar için 10 bin TL oldu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 143
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 971
  • Etiketler Etiketler
    bin chp ücreti
Ben bu surilerin nikah falan kıymaya uğraşacaklarını sanmıyorum. Bizim ruhumuzu okşamak için yapılmış hareketler bunlar. Artı puanlarını kafadan verdim mi, evet. Devamında daha somut adımların atılması dileğiyle...

İfadeler: 143
Pek saçma gelecek bir şey değil açıkçası, nitekim bunlar sadece belediye ve kendi yollarında sığınmacıların üremesini engellemek anlamında uygulanıyor olabilir ki Türk milletinin doğum oranlarının bu kadar düştüğü ortamda normal.

Helal lan.

Sokak köpekleri gibiler zaten. Hem nikahsız hem sokakta hem de 30'ar tane çocuk yaparlar.

Arkadaşlar suriyelilerle uğraşmayın, ben olmadan.

Küçümseyici bakış.

Bugün zafer partisi olmasaydı, hiçbir partinin umurunda olmayacaktı. Teşekkürler Ümit Özdağ. Ne belediye aldın, ne iktidar oldun ama tüm Türkiye'ye sesini duyurdun.

@Hans, gerçekten Ümit Özdağ kısıtlı imkanlarla birçok iş başardı. Bir de meclise birkaç tane milletvekili gönderebilseydi iyiydi.

Ne guzel olmus. Olabildigince cok sehirde böyle olsun.

Afyon yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…