Donanım hızlandırma açıkken PC donuyor, bu sorunu yaşayan birçok kullanıcı var ama çözümünü hiçbir yerde bulamadım. Tek çözüm donanım hızlandırmayı (Use Graphics acceleration when available ayarını) kapatmak ama bunu yapınca da donanım hızlandırmanın verdiği hız gitmiş oluyor.
Google'a Chrome hardware acceleration freezing PC yazınca çıkıyor. @Recep Baltaş yardım edebilirseniz sevinirim.
Biraz dusuk ihtimal ama, GPU'ya gelen guc saglikli mi? Guc kaynaginiz cok eski olabilir mi? Donanim hizlandirma acikken ani guc artislari sizde donma yapiyor olabilir.
Buna ek olarak destek almayan GPU'larda boyle seyler yasamak normal arada maalesef, elden de cok bir sey gelmiyor o konuda.
Biraz dusuk ihtimal ama, GPU'ya gelen guc saglikli mi? Guc kaynaginiz cok eski olabilir mi? Donanim hizlandirma acikken ani guc artislari sizde donma yapiyor olabilir.
Buna ek olarak destek almayan GPU'larda boyle seyler yasamak normal arada maalesef, elden de cok bir sey gelmiyor o konuda.
Aygıt yöneticinde PCI basit iletişim denetleyici olarak gözüküyor. Chipset device software adlı bir program kurmuştum sorun çözülmüştü fakat şimdi benim bilgisayara uygun olanını bulamadım. PCI\VEN_8086&DEV_1E3A&SUBSYS_84CA1043&REV_04 PCI\VEN_8086&DEV_1E3A&SUBSYS_84CA1043...
www.technopat.net
Çipset driverını buradan kullanıyordum dosya silindiği ve elimde bulunmadığı için başka bir yerden indirmek durumunda kaldım.