Zen Browser kullanıyorum mükemmel bir şey. Öneririm.
Zen Browser kullanmak isterim lakin sanırım DRM özelliği daha gelmemiş. Bu yüzden, en azından şu anlık sıcak bakamıyorum.

Brave ya da farklılık olsun Vivaldi diye genel bir öneri yapayım ama kullanım amacınız nedir?

Edge ya da Brave tavsiye ederim. Brave kullanacaksınız yanında slimbrave aracını tavsiye ederim.

Özelleştirme istiyorsan düz Firefox kullan, uBlock Origin yükleyip telemetrileri ayardan kapat mis gibi çalışır.

1 haftaya kadar hep Edge iyi derdim hızlı derdim meğer hiç de değilmiş.

Brave'e geçtim vallahi süper bir şeymiş. Kendi reklam engelleyicisi de çok güzel çalışıyor. Hızlı stabil ben çok beğendim. Cidden Edge ile üzerimden büyük yük kalktı. Hatta sildim gitti sistem bile bayram etti diyebilirim.

Brave veya Firefox kullan. Opera, veri gizliliği konusunda pek güvenilmez.

Sanırım Brave'e geçeceğim. Firefox, veriler konusunda Github sayfalarında (sanırsam) artık verilerimizin şeffaf olarak satılacağını söylemişti. Gizlilik takıntım yok. Aslında bakarsak, özelleştirmeye de pek ihtiyacım yok. Benim için hızlı olması, kasmaması ve donmaması yeterli olacaktır. Konu içerisinde adını yeni duyduğum bir tarayıcı gördüm (Helium Browser). Ama sanırsam yine de Brave'e geçeceğim. Biraz daha araştırma yapmayı düşünüyorum.

Zen Browser öneririm ayrıca ArkenFox yapmakta güzel olacaktır tarayıcıyı fazla bozmaz o konuda sorun yok.

Zen, Google Chrome, Ungoogled Chromium, Brave, Edge ve Firefox kullandım. Bence en iyisi Brave.