Detaylar
Kim cevapladı?lengthow
Yetkin
Chrome'dan memnunum şuanlık, cihazlarımda senkronize kullandığım için işime yarıyor değiştirmeye niyetim yok. Teşekkür ederim yine de hocam.Yok bir sürü denedim. Brave tarayıcı kullanmanızı tavsiye ederim kendi içerisinde gelen reklam engelleyicisi aşırı kaliteli.
KakaoluKekAdam
Yetkin
uBlock Origin Lite kullan. (MV3 destekliyor.)Selam arkadaşlar, sanırım artık uBlock Origin chrome'da desteklenmiyormuş. Yerine şuan için AdGuard kurdum ancak daha iyi bir alternatif var mıdır?
uBlock Origin Lite - Chrome Web Store
A permission-less content blocker. Blocks ads, trackers, miners, and more immediately upon installation.
Aralarında fark yok, hatta performans olarak Ublock Origin Lite daha iyi. Aynı filtreler var. Zaten yerelde reklam engellemek için AdGuard Türkçe filtresine ihtiyaç duyuyor, bu da Ublock Origin Lite içerisinde var. AdGuard daha hantal bir uzantı ve zaten V3 geçeli bayağı oluyor. Yani sınırlara da takılıyor.
A permission-less content blocker. Blocks ads, trackers, miners, and more immediately upon installation.
Aralarında fark yok, hatta performans olarak Ublock Origin Lite daha iyi. Aynı filtreler var. Zaten yerelde reklam engellemek için AdGuard Türkçe filtresine ihtiyaç duyuyor, bu da Ublock Origin Lite içerisinde var. AdGuard daha hantal bir uzantı ve zaten V3 geçeli bayağı oluyor. Yani sınırlara da takılıyor.
![]()
A permission-less content blocker. Blocks ads, trackers, miners, and more immediately upon installation.chromewebstore.google.com
AdGuard'ın MV3 versiyonu da var. Doğrudur. İkisinin de gayet kaliteli eklenti olduğunu düşünüyorum.
AdGuard'ın düz uzantısı V3'de zaten. Bu uzantı test amaçlı çıkmıştı ve öyle kaldı. Ana uzantıyı V3 geçirince kaldırmayı unutmuşlar. Veya kullananlar var diye de tutuyor olabilirler.
AdGuard'ın MV3 versiyonu da var. Doğrudur. İkisinin de gayet kaliteli eklenti olduğunu düşünüyorum.
AdGuard Browser Extension for Chrome MV3: release version
The journey of adapting to Google’s new API Manifest V3 is over and we present you with a new release: Our browser extension for Chrome is now fully functional. Dive in to get the details.
AdGuard'ın DNS, uygulama ve uzantılarını uzun süre denedim. Maalesef o yavaşlık sorununu çözemiyorlar. Büyük ihtimalle sebebi de verilerden kazandıkları para. Ublock Origin bir kişi tarafından, AdGuard ise bir şirket tarafından geliştiriliyor. Şirket de veriden gelen parayla dönüyor.
Cyanogen
Üstün
- Makaleler
- 4
AdGuard'ın düz uzantısı v3'te zaten. Bu uzantı test amaçlı çıkmıştı ve öyle kaldı. Ana uzantıyı V3 geçirince kaldırmayı unutmuşlar. Veya kullananlar var diye de tutuyor olabilirler.
![]()
AdGuard Browser Extension for Chrome MV3: release version
The journey of adapting to Google’s new API Manifest V3 is over and we present you with a new release: Our browser extension for Chrome is now fully functional. Dive in to get the details.adguard.com
AdGuard'ın DNS, uygulama ve uzantılarını uzun süre denedim. Maalesef o yavaşlık sorununu çözemiyorlar. Büyük ihtimalle sebebi de verilerden kazandıkları para. uBlock Origin bir kişi tarafından, AdGuard ise bir şirket tarafından geliştiriliyor. Şirket de veriden gelen parayla dönüyor.
AdGuard AdBlocker MV2 - Chrome Web Store
Unmatched adblock extension against advertising and pop-ups. Blocks ads on Facebook, YouTube and all other websites.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Elektronik Crucial 8 GB DDR5 5600 MHz CL46 laptop RAM 2.299 TL
- mortem.dll bulunamadı