Yok bir sürü denedim. Brave tarayıcı kullanmanızı tavsiye ederim kendi içerisinde gelen reklam engelleyicisi aşırı kaliteli.

AdGuard, uBlock Lite'dan daha kaliteli.
Aralarında fark yok, hatta performans olarak Ublock Origin Lite daha iyi. Aynı filtreler var. Zaten yerelde reklam engellemek için AdGuard Türkçe filtresine ihtiyaç duyuyor, bu da Ublock Origin Lite içerisinde var. AdGuard daha hantal bir uzantı ve zaten V3 geçeli bayağı oluyor. Yani sınırlara da takılıyor.

Aralarında fark yok, hatta performans olarak Ublock Origin Lite daha iyi. Aynı filtreler var. Zaten yerelde reklam engellemek için AdGuard Türkçe filtresine ihtiyaç duyuyor, bu da Ublock Origin Lite içerisinde var. AdGuard daha hantal bir uzantı ve zaten V3 geçeli bayağı oluyor. Yani sınırlara da takılıyor.

AdGuard'ın MV3 versiyonu da var. Doğrudur. İkisinin de gayet kaliteli eklenti olduğunu düşünüyorum.

AdGuard'ın MV3 versiyonu da var. Doğrudur. İkisinin de gayet kaliteli eklenti olduğunu düşünüyorum.
AdGuard'ın düz uzantısı V3'de zaten. Bu uzantı test amaçlı çıkmıştı ve öyle kaldı. Ana uzantıyı V3 geçirince kaldırmayı unutmuşlar. Veya kullananlar var diye de tutuyor olabilirler.

AdGuard'ın DNS, uygulama ve uzantılarını uzun süre denedim. Maalesef o yavaşlık sorununu çözemiyorlar. Büyük ihtimalle sebebi de verilerden kazandıkları para. Ublock Origin bir kişi tarafından, AdGuard ise bir şirket tarafından geliştiriliyor. Şirket de veriden gelen parayla dönüyor.

AdGuard'ın düz uzantısı v3'te zaten. Bu uzantı test amaçlı çıkmıştı ve öyle kaldı. Ana uzantıyı V3 geçirince kaldırmayı unutmuşlar. Veya kullananlar var diye de tutuyor olabilirler.

AdGuard'ın DNS, uygulama ve uzantılarını uzun süre denedim. Maalesef o yavaşlık sorununu çözemiyorlar. Büyük ihtimalle sebebi de verilerden kazandıkları para. uBlock Origin bir kişi tarafından, AdGuard ise bir şirket tarafından geliştiriliyor. Şirket de veriden gelen parayla dönüyor.

MV2 olan sürümüde hala bulunuyor bu arada.