SF26

Üstün
Chrome'da Resurrection Gladiatus Scripti oldukça eski bir skript olduğu için desteği kalktı ve bu sebeple kullanılmıyor, uzunca bir süre inspect ile kurarak götürdüm ama artık bu kurulum yöntemi de işe yaramıyor.
'Manifest sürümü desteklemiyor.' gibisinden hata almaya başladım. Çözümü nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:

Eklenti açık kaynakli görünmüyor ama belki obfuscation yapılmamıştır. DevTools İle halledebilsiginize gore belirli bir sitede çalışabilen nispeten basit bir kod olduğunu düşünürsek MV3 olarak yayinlanabilir.

ChatGPT ve birkaç AI ile birlikte MV3 yaptım ama bu sefer de site algılamamaya başladı. Ondan uğraşıyorum bu kadar.

Yükleyip baktım. Dünyanın en gereksiz içerikle dolu projesi olabilir. Çok dikkatli bakmadım ama galiba ~30 MB gereli olmayan içerik var. Asıl işi yapan script sayfaya script tag'i ile data URL kullanarak JS ekliyor.

Bunu kullanıyor. Repoda bahsedilen eklenti bizim konuştuğumuz mu bilmiyorum.

Yükleyip baktım. Dünyanın en gereksiz içerikle dolu projesi olabilir. Çok dikkatli bakmadım ama galiba ~30 MB gereli olmayan içerik var. Asıl işi yapan script sayfaya script tag'i ile data URL kullanarak JS ekliyor.

Bunu kullanıyor. Repoda bahsedilen eklenti bizim konuştuğumuz mu bilmiyorum.

O kadar detaylı bilmiyorum.
Alttaki script çok sıkıntılı. Ondan kullanmıyorum.
https://github.com/ebodziony/gladiatus-script?tab=readme-ov-file bu da çok çöküyor.