Çözüldü Chrome resim kaydetmek için eklenti

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

NABERMÜDÜR

Becerikli
Resim görüyorum beğeniyorum herhangi bir platform sağ tık farklı kaydet diyip sürekli masaüstü seçmek ile uğraşmaktan bıktım. CTRL+S kombinasyonu ile direkt resmi bastığım an masaüstüne indirecek bir eklenti biliyor musunuz? Chrome için olsun.

Çözüm
Chrome ayarlarından indirilenlere gelip, konumu masaüstü yapmayı denedin mi?

1722342244123.webp
Resim görüyorum beğeniyorum herhangi bir platform sağ tık farklı kaydet deyip sürekli masaüstü seçmek ile uğraşmaktan bıktım. CTRL+s kombinasyonu ile direkt resmi bastığım an masaüstüne indirecek bir eklenti biliyor musunuz? Chrome için olsun.

Eklenti olarak AI fireshot bunu kullan o zaman tüm sayfa ya da belirli bir bölüm ne istiyorsan alabiliyorsun.

Resim görüyorum beğeniyorum herhangi bir platform sağ tık farklı kaydet diyip sürekli masaüstü seçmek ile uğraşmaktan bıktım. CTRL+S kombinasyonu ile direkt resmi bastığım an masaüstüne indirecek bir eklenti biliyor musunuz? Chrome için olsun.
CTRL S ile sayfayı kaydettiğin için muhtemelen öyle bir eklenti bulamayacaksın. Şöyle bir meret buldum muhtemelen işini görür ama güvenilirliğinden haliyle emin değilim.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt