Detaylar
Kim cevapladı?Uyuyan Sincap
Üstün
Eğer forumun sahibine (Recep Baltaş) gönderme yapmıyorsanız, kendi isminiz Recep ise böyle bir olay olabilir. Eğer ailede Recep isminde biri yoksa trojan olabilir.
Son düzenleyen: Moderatör:
Başlıkta belirttiğim gibi Google Chrome adını nedense Recep'e çevirdi, yardım edebilir misiniz? SS atıyorum, sizce virüs mü yedim?
Eki Görüntüle 152193
Seni seçtim Recep. Arkadaşın veya evdeki birisi şaka yapmıştır, Kaspersky ile tarat istersen.
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyuyan Sincap
Üstün
Mizah konusuna açılmadığına göre durum ciddi olabilir.
Reend
Başarılı
Başlıkta belirttiğim gibi Google Chrome adını nedense RECEP'e çevirdi, yardım edebilir misiniz? SS atıyorum, sizce virüs mü yedim?
Eki Görüntüle 152193
Şaka bir yana kısayol simgesi yok. HTML dosyası olabilir.
Kullanıcı adınız Recep mi acaba? Chrome'daki kullanıcı adınız?
Hayır adım Recep değil bir kere, bir de Recep Baltaş'a gönderme yapmıyorum ve şakada yapmıyorum galiba virüs yedim. Dün akşamda bazı kısayolların sağ altında kahverengi çanta işareti çıkmıştı neden bilmiyorum. Eğer virüs yediğimi düşünüyorsanız hangi Anti-Virüs programını önerirsiniz ama ücretsiz olsun.
Seni seçtim Recep. Arkadaşın veya evdeki birisi şaka yapmıştır, Kaspersky ile tarat istersen.
İmkanı yok çünkü bir oyuna girmiştim o zamana kadar adı Chrome'du sonra Windows'a indim bir baktım adı "RECEP" olmuş.
Eki Görüntüle 152204
Şaka bir yana kısayol simgesi yok. HTML dosyası olabilir.
Bu bir hatadan mı kaynaklı yoksa virüsden dolayımı böyle oldu?
Üstte yazdığım gibi gönderme yapmıyorum mizahta yapmıyorum galiba virüs yedim.Eğer forumun sahibine (Recep Baltaş) gönderme yapmıyorsanız, kendi isminiz Recep ise böyle bir olay olabilir. Eğer ailede Recep isminde biri yoksa trojan olabilir.
Uyuyan Sincap
Üstün
Hayır adım Recep değil bir kere, bir de Recep Baltaş'a gönderme yapmıyorum ve şakada yapmıyorum galiba virüs yedim. Dün akşamda bazı kısayolların sağ altında kahverengi çanta işareti çıkmıştı neden bilmiyorum. Eğer virüs yediğimi düşünüyorsanız hangi Anti-Virüs programını önerirsiniz ama ücretsiz olsun.
İmkanı yok çünkü bir oyuna girmiştim o zamana kadar adı Chrome'du sonra Windows'a indim bir baktım adı "Recep" olmuş.
Bu bir hatadan mı kaynaklı yoksa virüsden dolayımı böyle oldu?
Üstte yazdığım gibi gönderme yapmıyorum mizahta yapmıyorum galiba virüs yedim.
Ücretsiz indir diyerek 30 gün ücretli sürümünü ardından sınırsız ücretsiz sürümünü (kısıtlanmış) kullanabilirsiniz. Yani deneme sürümü indireceksiniz ama 30 gün sonra kapanmadan Free pakete geçecek. Ayrıca bu ikisi de iş görür.
Official Site | Malwarebytes: Antivirus, Anti-Malware & Privacy
Malwarebytes offers real-time antivirus, advanced anti-malware and privacy protection for all your devices. Launched in 2004 as a free virus scan, we still offer a free basic version 20 years later. Learn more.
www.malwarebytes.com
Çevrimiçi Zararlı Yazılım Tespiti | ESET
ESET Çevrimiçi Tarayıcı ile bilgisayarınızdaki zararlı yazılımları tarayın. Ücretsiz çevrimiçi virüs tarayıcımız her türlü virüsü bulabilir ve bilgisayararınızdan kaldırabilir.
Ücretsiz indir diyerek 30 gün ücretli sürümünü ardından sınırsız ücretsiz sürümünü (kısıtlanmış) kullanabilirsiniz. Yani deneme sürümü indireceksiniz ama 30 gün sonra kapanmadan Free pakete geçecek. Ayrıca bu ikisi de iş görür.
![]()
Official Site | Malwarebytes: Antivirus, Anti-Malware & Privacy
Malwarebytes offers real-time antivirus, advanced anti-malware and privacy protection for all your devices. Launched in 2004 as a free virus scan, we still offer a free basic version 20 years later. Learn more.www.malwarebytes.com![]()
Çevrimiçi Zararlı Yazılım Tespiti | ESET
ESET Çevrimiçi Tarayıcı ile bilgisayarınızdaki zararlı yazılımları tarayın. Ücretsiz çevrimiçi virüs tarayıcımız her türlü virüsü bulabilir ve bilgisayararınızdan kaldırabilir.www.eset.com
BitDefender indirirken şöyle bir şey dedi, indirirsem sıkıntı olmaz değil mi?
Dosya Ekleri
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Çin'de 1.5 milyon takipçisi bulunan köpek kaçırıldı ve yedirildi
- Dagster3532