ABD adalet bakanlığı, Chrome'u satmayı düşünüyor. Bu karar ne zaman uygulanacak belli değil. OpenAI Chrome'u satın almayı düşünüyor.

ABD adalet bakanlığının nasıl bir geçerliliği var? Google: "Sana ne kardeşim. Satarım, satmam sana mı dert?" diyemiyor mu? Bunun altında yatan sebep nedir?

Chrome gerçekten tekel olmaya başladı. Pazar hakimiyeti %68. Ondan sonra Safari geliyor. O da %24 piyasa var internet tarayıcısı olarak. Chrome'un son hali ne olacak? Ama dünya çalkalanacak, bundan eminim. Sizce?

İyi Sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
OpenAI alırsa daha iyi olacağı kesin.

Bu arada OpenAI'ya talip olan eksantrik milyarder Elon Musk var. X'i satın aldı. Şimdi gözünü OpenAI'ya taktı. Chrome giderse daha değişik olaylar olabilir.

Satılması taraftarıyım. Google devasa bir tekel oldu.

Bence satılmaması daha iyi. En azından Google ekosistemi çok güzel, her açıdan. Ben böyle düşünüyorum.

Chrome tekel mekel bilmem ama çok kullanışlı bir tarayıcı, harikasın Chrome!

Katılıyorum.

Bu arada OpenAI'ya talip olan eksantrik milyarder Elon Musk var. X'i satın aldı. Şimdi gözünü OpenAI'ya taktı.
Eğer Elon Musk OpenAI'ı satın alırsa, üzerine Chrome'un satın alınırsa daha kullanılabilecek bir tarayıcı olmaktan çıkacağını düşünüyorum.

Bu arada OpenAI'ya talip olan eksantrik milyarder Elon Musk var. X'i satın aldı. Şimdi gözünü OpenAI'ya taktı. Chrome giderse daha değişik olaylar olabilir.

Bence satılmaması daha iyi. En azından Google ekosistemi çok güzel, her açıdan. Ben böyle düşünüyorum.

Katılıyorum.
Birçok cihazım ile senkronize olması ve Google hesaplarımın yönetiminde kolaylık sağladığı için sana katılıyorum. Zaten piyasada birçok tarayıcı olduğu için nihai tüketici kendi kararını verecektir.

Önemli olan işine yarayan yazılımın kullanılması, tekel olması acıkcası beni şuan için ilgilendirmiyor.