İtachi Uchiha Yetkin Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 1.974 Çözümler 13 Beğeniler 1.956 Yer Konoha 19 Şubat 2025 #1 Edge kullanıyorum ama birkaç sorun yaşadığım için Chrome'a geçeceğim fakat dikey sekme özelliği yok. Ekleyebilmenin bir yolu var mı? Not: Farklı tarayıcılar önermeyin.
Edge kullanıyorum ama birkaç sorun yaşadığım için Chrome'a geçeceğim fakat dikey sekme özelliği yok. Ekleyebilmenin bir yolu var mı? Not: Farklı tarayıcılar önermeyin.
O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.596 19 Şubat 2025 #2 Bunu buldum, bir eklenti. Dilerseniz göz atın. 30.000 kadar da kullanıcısı var mış. Vertical Tabs - Chrome Web Store Vertical tab manager in side panel chromewebstore.google.com
Bunu buldum, bir eklenti. Dilerseniz göz atın. 30.000 kadar da kullanıcısı var mış. Vertical Tabs - Chrome Web Store Vertical tab manager in side panel chromewebstore.google.com
KS KS İtachi Uchiha Yetkin Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 1.974 Çözümler 13 Beğeniler 1.956 Yer Konoha 19 Şubat 2025 #3 Oltran dedi: Bunu buldum, bir eklenti. Dilerseniz göz atın. 30.000 kadar da kullanıcısı var mış. Vertical Tabs - Chrome Web Store Vertical tab manager in side panel chromewebstore.google.com Genişletmek için tıkla... Denemiştim ama hiç estetik durmuyor. Üst ve dikey sekmeleri beraber kullandırıyor.
Oltran dedi: Bunu buldum, bir eklenti. Dilerseniz göz atın. 30.000 kadar da kullanıcısı var mış. Vertical Tabs - Chrome Web Store Vertical tab manager in side panel chromewebstore.google.com Genişletmek için tıkla... Denemiştim ama hiç estetik durmuyor. Üst ve dikey sekmeleri beraber kullandırıyor.