Chrome'da kullandığımız temayı bilgisayara indirmenin bir yolu var mı? Görüntü kaybı yaşamadan.
Hangi tema? Atarsanız bakayım.Evet tarayıcıda kullandığımız bir tema oluyor ya arka plan. Onu Wallpaper olarak bilgisayarıma indirmek istiyorum.
Temadaki duvar kağıdını mı istiyorsunuz? Anlayamadım.Chrome'da kullandığımız temayı bilgisayara indirmenin bir yolu var mı? Görüntü kaybı yaşamadan.
Evet tarayıcıda kullandığımız bir tema oluyor ya arka plan. Onu Wallpaper olarak bilgisayarıma indirmek istiyorum.Temadaki duvar kağıdını mı istiyorsunuz? Anlayamadım.
Hangi tema? Atarsanız bakayım.Evet tarayıcıda kullandığımız bir tema oluyor ya arka plan. Onu Wallpaper olarak bilgisayarıma indirmek istiyorum.
Harika bir detaysın hocam teşekkür ediyorum oldu.Hangi tema? Atarsanız bakayım.
Kendiniz yapmak istiyorsanız da şöyle yapın,
Temayı kurun ilk olarak, yeni boş bir sekme açın. F12 tuşuna basıp yanda açılan menüden Sources sekmesine gelin.
Eki Görüntüle 46831
custom_background_image girdisinin altındaki theme klasörüne tıklayın, içinde ekte görünen şekilde bir dosya olacak. Onu sürükleyip tarayıcıda sekme kısmına bırakın ki yeni bir sekmede açsın.
Sonra arka plan resmi tarayıcıda açılacak, sağ tık resmi kaydet yapıp indirebilirsiniz.
Eki Görüntüle 46832