Requiemm
Üstün
- Makaleler
- 2
Bekliyorum hocam.
Chrome çöpü ile ilgilenmek yerine acilen tarayıcı değiştirmeni tavsiye ederim.
Hocam AdGuard'da olmazsa Brave deneyeceğim.
Chrome çöpü ile ilgilenmek yerine acilen tarayıcı değiştirmeni tavsiye ederim.
Aynı şey. Sorunu düzeltmek yerine o bozuksa bunu kullan diyorsunuz. Bozuk olduğu bilinen bir şey olsa eyvallah.Yani aynı şey değil aslında. İşletim sistemi ile reklam engelleyici karşılaştırması yapıyoruz. Şu anda iki reklam engelleyici de aynı işlemi görüyor.
Bakın, adam uzun süredir kullanıyormuş.Hocam uBO'yu 2 senedir kullanıyorum ama Chrome'un güncellemelerinden dolayı mı bilmiyorum ama son 3 aydır bu problemi yaşıyorum.
Aynı şey. Sorunu düzeltmek yerine o bozuksa bunu kullan diyorsunuz. Bozuk olduğu bilinen bir şey olsa eyvallah.
Bakın, adam uzun süredir kullanıyormuş.
Sadece YouTube'da mı oluyor? Subredditteki rehberi uyguladınız mı?
Bunu kendi AdGuard'ına import edersen olur galiba.
![]()
Gofile - Cloud Storage Made Simple
Secure, fast and free cloud storage solution. Upload and share files instantly.gofile.io
Bekliyorum hocam.
Hocam AdGuard'da olmazsa Brave deneyeceğim.
Bu kısımdan içe aktar diyeceksin.
Tarayıcıyı bir aç kapat sonra gir YouTube'a takıl bakalım. Reklam çıkmıyor bu ayarlar ile.Tm hocam yaptım eğer sorun olursa yeni konu açarım hocam.
Tarayıcıyı bir aç kapat sonra gir YouTube'a takıl bakalım. Reklam çıkmıyor bu ayarlar ile.
YouTube'da olduğunu biliyoruz, eklenti mi bozuldu yoksa YouTube mu bozdu onu anlamak içindi. Uzun süredir olduğu için filtre listesi güncellenme süresinden bağımsız. Ama sorduğum gizli sekme ve çerez sorularına bir şey söylemediniz. YouTube'da popup'ı açıp konuşma baloncuğu simgeli zımbırtıya basıp en alttaki kısmı açıp paylaşır mısınız?Sadece YouTube'da oluyor hocam zaten başlıkta da YouTube'da engellemiyor yazdım.