ChromeOS hakkında düşünceleriniz neler?

Çok kısa bir dönem kullanmıştım ve hatırladığım kadarıyla Android'i anımsattığı için geri Windows'a dönmüştüm. Gerçekten kullanmayı denemiştim ama pek de becerememiştim .

Çok kısa bir dönem kullanmıştım ve hatırladığım kadarıyla Android'i anımsattığı için geri Windows'a dönmüştüm. Gerçekten kullanmayı denemiştim ama pek de becerememiştim .

Şu an ben de kullanıyorum, garip hepsinden azıcık var. Linux programlarını kurabiliyor olmakta güzel aslında. Genel kullanım için şahane ve stabil ancak programlarla işi olana fazlasıyla kötü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden böyle bir işletim sistemi var olduğunu sorguluyorum. En son işletim sistemi tespit sistemini yazarken uğradım kendisine.

Sizce nasıl? Hiç kullandınız mı? Düşünceleriniz neler?

Kullandım, güzel ama özellikle Flex sürümüne daha fazla uygulama desteği gelmeli ve Dual boot desteği gelmeli. Onun dışında çok iyi bir OS bence.

Kullandım, güzel ama özellikle Flex sürümüne daha fazla uygulama desteği gelmeli ve Dual boot desteği gelmeli. Onun dışında çok iyi bir OS bence.
Flex zaten sadece Web uygulamaları için. Destek gelemez ki.

Beğendiğim işletim sistemi. Sadece webde gezme, basit ofis işleri ise 10 numara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…