Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Çok kısa bir dönem kullanmıştım ve hatırladığım kadarıyla Android'i anımsattığı için geri Windows'a dönmüştüm. Gerçekten kullanmayı denemiştim ama pek de becerememiştim
.
Asily
Üstün
Çok kısa bir dönem kullanmıştım ve hatırladığım kadarıyla Android'i anımsattığı için geri Windows'a dönmüştüm. Gerçekten kullanmayı denemiştim ama pek de becerememiştim.
Şu an ben de kullanıyorum, garip hepsinden azıcık var. Linux programlarını kurabiliyor olmakta güzel aslında. Genel kullanım için şahane ve stabil ancak programlarla işi olana fazlasıyla kötü.
Son düzenleyen: Moderatör:
ChromeBook'um varken güzeldi, PixelOS ile tam entegre bir şekilde çalışıyordu, şimdi ise A1466 kullanıyorum ve çok bug'lı olduğu için mecburen Windows kullanıyorum.Sizce nasıl? Hiç kullandınız mı? Düşünceleriniz neler?
- Makaleler
- 14
Neden böyle bir işletim sistemi var olduğunu sorguluyorum. En son işletim sistemi tespit sistemini yazarken uğradım kendisine.
gustavo
Üstün
Sizce nasıl? Hiç kullandınız mı? Düşünceleriniz neler?
Kullandım, güzel ama özellikle Flex sürümüne daha fazla uygulama desteği gelmeli ve Dual boot desteği gelmeli. Onun dışında çok iyi bir OS bence.
Ömer_Yeter
Yetkin
Bir ara adını çokça duyurup sonradan toz olan ve artık pek de insanların umurunda olmayan bir OS'dir kendisi.
Asily
Üstün
Flex zaten sadece Web uygulamaları için. Destek gelemez ki.Kullandım, güzel ama özellikle Flex sürümüne daha fazla uygulama desteği gelmeli ve Dual boot desteği gelmeli. Onun dışında çok iyi bir OS bence.
Oxygen123 Office 97
Becerikli
Kafa karıştırıcı ve Android kadar tam uyumlu çalışmayan bir OS bence. Ama Aluminium OS çok tutar gibi.
Yeni konular
-
-
Elektronik Crucial 8 GB DDR5 5600 MHz CL46 laptop RAM 2.299 TL
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-