mr.esat

Üstün
Çiçek çok feminen bir obje, kız arkadaşıma almıştım. Fotoğrafını çekmiştim kendimle beraber. PP yaptım ama kadınımsı olabileceğinden kafama takıldı.

20240419_170757.webp

Yapılır mı sizce?

Son düzenleme:
Amacınız maskülenite ise bu fotoğrafı koymanızı önermem. Ancak böyle bir amacınız yoksa koyabilirsiniz gayet güzel ve tatlı bir fotoğraf. Önemli olan belirli nesneleri ve haraketleri bir cinsiyet kalıbına sokmamak.

Amacınız maskülenite ise bu fotoğrafı koymanızı önermem. Ancak böyle bir amacınız yoksa koyabilirsiniz gayet güzel ve tatlı bir fotoğraf. Önemli olan belirli nesneleri ve haraketleri bir cinsiyet kalıbına sokmamak.
Amacım maskülenite değil. Öyle bir amacım yok. Sadece kadın gibi olur mu olmaz mı onun için merak ettim. Bence çiçek kadını çağrıştıran bir nesne, öyle takıntılı biri değilim yani o konularda.

Bugüne kadar gördüğüm çiçekli fotoğrafları düşününce buket fotoğrafta hep teslim alan kişide oluyor. Tek çekilmiş ise bakın sevgilim bana bunu aldı mesajı veriyor. Kız arkadaşınızla buket onun elindeyken bir selfie (toplum açısından) daha hoş duracaktır diye düşünüyorum. Başkalarının düşüncesi umurunuzda değilse paylaşın gitsin.

Çiçek buketi canı sıkıldığı için feminen bir nesne değil. İnsanlar o hale getirdiği için öyle. Erkeklerin kadınlara hediye olarak alması yaygın. Yoksa gidersiniz takımın yakasına bir tane koyarsınız. Gayet de hoş durur.