seeraddar

Yetkin
Ben baya bu sonunda muzdaripim. Müdür yardımcısı sınıfta bağırıyor. Ben gülmemek için çok zor duruyorum. Öğle arasında gizlice dışarı çıkıp bir şeyler yedik. Tam girdik bir baktık müdür orada. Bizi tutup köşeye çekti böyle. Sinirli sinirli bakıyor, herkes kedi yavrusuna dönmüş. Ben gülmemek için dudağımı ısırıyorum. En son dayanamadım kahkahayı patlattım. Hoca bana bakıyor ben hocaya bakıyorum ama gülmekten konuşamıyorum. En son o da güldü bizi bıraktı.

Adliyede staj yapıyorum. Hakim, savcı falan geliyor arada odaya. Böyle herkes bir anda çok ciddi oluyor. Aşırı gülesim geliyor, duramıyorum da.

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla dediğin olayı geçen ben de yaşadım. Müdür sınıfa gelip "daha bu sıraları yeni temizledik, salağın teki masaya ayıp bir şey çizmiş hem de 120CM!" diye bağırmıştı ellerini açıp. Gülmemek için kendimi zor tuttum bir de sağdan soldan gülmemeye çalışanların sesi...

Geçen sene bir hoca kendini taıtacaktı hoca okula yeni gelmişti. Hocanın konuşması biraz garip. Fulleyeceksin yerine fulayacaksın dediydi bağırarak orda gülme krizine girdiydim.

Evet var, geçen hafta okuldan kaçmıştım, komşuya yakalanmıştım babama söylemiş komşu. Eve geldiğimde babam “oğlum yaptığın iş mi” diye kızdı bende tam özür dileyecekken durduk yere gülmemek için kendimi zor tuttum daha çok gerildi.