Benkogambit

Başarılı
Ya şu ara tatilden beridir full ekrana baktığım için mi bilmiyorum ama ekrana bakmaya başladıktan 1-2 saat sonra gözümü odaklandırmazsam veya gözümü kısmazsam yazıları hafiften çift görüyorum. Normal midir? Yani bunun için doktora gitmem gerektiğini sanmıyorum, göz yorgunluğu olduğunu düşünüyorum. Miyop gözlüğüm var zaten 0.75e 1, yeni alındı, mavi ekran filtresi de var. Yakınımdaki cisimleri de odaklanmadan bakarsam çift görüyorum da uzaklaştıkça çift göremiyorum, normal görüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu konuda uzman değilim ama göz egzersizi yapmıyorsanız eğer yapmanızı tavsiye ederim. Önce birkaç dakika zifiri karanlıkta gözlerinizi dinlendirin daha sonra balkona falan çıkıp uzak noktalara odaklanmaya çalışın, yazıları okumaya çalışın, anlık olarak uzaktaki farklı açıdaki noktalara odaklanmaya çalışın. Bunu yaptığınızda hala gözlerde sorun varsa çok geç olmadan doktora danışmak daha faydalı olur fikrimce.

Bu konuda uzman değilim ama göz egzersizi yapmıyorsanız eğer yapmanızı tavsiye ederim. Önce birkaç dakika zifiri karanlıkta gözlerinizi dinlendirin daha sonra balkona falan çıkıp uzak noktalara odaklanmaya çalışın, yazıları okumaya çalışın, anlık olarak uzaktaki farklı açıdaki noktalara odaklanmaya çalışın. Bunu yaptığınızda hala gözlerde sorun varsa çok geç olmadan doktora danışmak daha faydalı olur fikrimce.
Konuyu açtıktan bi süre sonra geçti, hala var aslında kaç saattir ekrandayım ama çok daha rahat normal görüyorum,büyük ihtimalle yorgunluktan. Tavsiylerinizi yapacağım sağolun