Detaylar
Kim cevapladı?Bence 2 tane tek kolu daha ergonomik. Yine de North Bayou F160 bakabilirsiniz.Merhaba, çift kollu bir monitör kolu almayı düşünüyorum. Monitörlerimden biri 24.5, diğeri ise 27 inç. Ne önerirsiniz?
Bence 2 tane tek kolu daha ergonomik. Yine de North Bayou F160 bakabilirsiniz.
H180 nasıl peki hocam 2 kol nasıl ergonomik oluyor tam olarak hiç kullanmadığım için bilmiyorum da.
2 tane bu koldan alirsanız istediğiniz gibi ayarlama yapabilirsiniz. Sık sık indirime giriyor.
www.akakce.com
North Bayou NB F80 17-30 inç LCD/LED Kol Amortisörlü Vesa Monitör Standı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz North Bayou NB F80 17-30 inç LCD/LED Kol Amortisörlü Vesa Monitör Standı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! North Bayou NB F80 17-30 inç LCD/LED Kol Amortisörlü Vesa Monitör Standı özelliklerini incele, 1.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Hocam ben h180 aldım ama kararsız kaldım şimdi.2 tane bu koldan alirsanız istediğiniz gibi ayarlama yapabilirsiniz. Sık sık indirime giriyor.
![]()
North Bayou NB F80 17-30 inç LCD/LED Kol Amortisörlü Vesa Monitör Standı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz North Bayou NB F80 17-30 inç LCD/LED Kol Amortisörlü Vesa Monitör Standı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! North Bayou NB F80 17-30 inç LCD/LED Kol Amortisörlü Vesa Monitör Standı özelliklerini incele, 1.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
7.000 TL bütçeye yüksek Hz monitör önerisi
- Leon Scott Kennedy
-
-
-