@Eagles, hocam Turtle Wax'ın bir sürü ürünü var ve birçok farklı şişe ve logo tasarımlı ürünler var. Hangisi mesela sizin dediğiniz bu ürün mü?

Attığın linkteki gayet iyi olur. Ama benim elimde atacağım linkte olan var, pek köpürmez ama cam gibi yapar arabayı.

Arabanda seramik kaplama var mı? Ya da boya koruyucu?

Hayır, yok.

Ben elimdeki Sonax'ı bitinceye kadar kullanacağım, artık yapacak bir şey yok. Peki, bu cila ne işe yarıyor? Sadece kayganlık mı, yoksa parlaklık veriyor mu? Bir de bu cila benim yapabileceğim bir şey mi?

Seramik var ise attığım linkteki ürünü de kullanınca araba ışıl ışıl oluyor. Ama seramik olmasa bile seramik parlaklık etkisi yapıyor. Eğer bütçen var ise linkte attığımı al, kalitedir. Kullanmasam, önermem.

Cilalı şampuan hafif bir katman oluşturur, biraz yağmur ve sular için kayganlık da sağlar aynı zamanda. Parlaklığı da güzel verir. Ama en etkilisi dediğim gibi seramik cilalı olanlar.

Seramik var ise attığım linkteki ürünü de kullanınca araba ışıl ışıl oluyor. Ama seramik olmasa bile seramik parlaklık etkisi yapıyor. Eğer bütçen var ise linkte attığımı al, kalitedir. Kullanmasam, önermem.

Cilalı şampuan hafif bir katman oluşturur, biraz yağmur ve sular için kayganlık da sağlar aynı zamanda. Parlaklığı da güzel verir. Ama en etkilisi dediğim gibi seramik cilalı olanlar.
Köpürmez dediniz ama ben bunu köpük başlığı ile atacağım, nasıl olur o zaman? Verim alır mıyım? Sünger veya fırça gibi bir şeyle yedirmem gerekiyor mu?

Köpürmez dediniz ama ben bunu köpük başlığı ile atacağım, nasıl olur o zaman? Verim alır mıyım? Sünger veya fırça gibi bir şeyle yedirmem gerekiyor mu?

Ben çift kova tekniği ile yıkarım delikli sünger ile. Köpük başlığını etiketleyeceğim, arkadaşlar daha iyi bilir bence. Bu tür başlıklar ile hiç denemedim şahsen. Fırça ile araba yıkamayı önermiyorum, çiziyor. Sünger ile yıkanması taraftarıyım her zaman. Ama sünger de kaliteli sünger olmalı mümkünse.

@pesimist34 @Hamza Ensar Sağlam @xBN