ZCPS21 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.015 Makaleler 1 Çözümler 9 Beğeniler 6.277 23 Kasım 2025 #11 SadeceEfe dedi: Hocam tekrardan merhaba muayene belgesi derken direkt istesem verir mi ve rapor yerine geçer mi yoksa yarın okula gideceğim boşu boşuna özürsüz yazılmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Diğer alanlarda veriyorlardı, psikiyatri için kesin konuşamam ama hallederler muhtemelen.
SadeceEfe dedi: Hocam tekrardan merhaba muayene belgesi derken direkt istesem verir mi ve rapor yerine geçer mi yoksa yarın okula gideceğim boşu boşuna özürsüz yazılmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Diğer alanlarda veriyorlardı, psikiyatri için kesin konuşamam ama hallederler muhtemelen.
6 679 Uzman Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 335 Çözümler 3 Beğeniler 343 24 Kasım 2025 #12 Veriyorlar, doktora ben bugün okula gidemedim de. Sonra sekreterden kağıt alıyorsun. Doktora veriyorsun imzalıyor.
Veriyorlar, doktora ben bugün okula gidemedim de. Sonra sekreterden kağıt alıyorsun. Doktora veriyorsun imzalıyor.