Merhaba, küçük kardeşimde "egzama" sorunu ortaya çıktı ve bir türlü çözemedik. Saçlarını geçen 4'e vurmak zorunda kalmış ama hala kaşıntı vesaire devam ediyormuş yani bilirsiniz illet bir şey. Her neyse, bu derslerini ve okulunu baya engelliyor. Kendisine en azından belirli bir süreliğine rapor almak istiyorum. Yanlış hatırlamıyorsam "sürekli kontrol raporu" ya da "sürekli tedavi raporu" gibi bir rapor olması gerekiyor. Bunu nasıl alacağım? Egzama buna dahil mi yani Egzamayı göstererek bu raporu alabilir miyiz? Özelden alacağız. Cildiyeciye vesaire gittik. Tek hekimli rapor için gerekenler nelerdir? Yardımcı olursanız çok sevineceğim.

ÇÖZGER raporu mu alacaksınız yoksa direkt durum bildirir heyet raporu mu? Ona göre cevaplar verilir.

Merhaba, küçük kardeşimde "egzama" sorunu ortaya çıktı ve bir türlü çözemedik. Saçlarını geçen 4'e vurmak zorunda kalmış ama hala kaşıntı vesaire devam ediyormuş yani bilirsiniz illet bir şey. Her neyse, bu derslerini ve okulunu bayağı engelliyor. Kendisine en azından belirli bir süreliğine rapor almak istiyorum. Yanlış hatırlamıyorsam "sürekli kontrol raporu" ya da "sürekli tedavi raporu" gibi bir rapor olması gerekiyor. Bunu nasıl alacağım? Egzama buna dahil mi yani egzamayı göstererek bu raporu alabilir miyiz? Özelden alacağız. Cildiyeciye vesaire gittik. Tek hekimli rapor için gerekenler nelerdir? Yardımcı olursanız çok sevineceğim.

Bu saçlarda kepeklenme oluyor mu hocam.

Kepeklenme var ise cildiye bakıyor ve hastalığı seboreik dermatit olabilir baktırması gerekli. Hem de doktora sorun tek hekim tedavi raporu verebiliyor musunuz diye.
Zaten gittik, konuda yazmışım gittik diye.

Bir giriş parası 1,000 TL. Tekrardan gidip boşuna 1,000 TL vermek istemiyorum ki burada soruyorum.

Güncelleme: Arkadaşlar kardeşime gereken raporu aldık. Konu kapanabilir.

Son düzenleme: