eneshysh

Yetkin
Makaleler
2
Yer
Antalya
Cilt tipim normal, erkeğim ve yaş 18.
Cildimin çok parlamasını istemiyorum. Gözenekler bir nebze kaybolsa iyi olur. Hafiften cilt tonum eşitlense de iyi olur. Bunun dışında beslenme kaynaklı tek tük sivilceler var ama bu bulktan çıkınca düzelecektir.

Almayı düşündüğüm ürünler:
  • Cosrx Good Morning Jel Temizleyici
  • Cosrx Aloe Vera Güneş Kremi SPF50
  • Cosrx Snail 96 Besleyici Esans
  • Benton Snail Bee Göz Kremi
  • Vaseline Dudak Kremi

Sabah uyanınca:
1- Jel temizleyici ve soğuk su
2- Güneş kremi, orta miktarda

Akşamüstü duştayken:
1- Tekrar jel temizleyici ve soğuk su
2- Snail 96 besleyici esans, orta miktarda

Yatmadan 1 saat önce:
1- Vaseline dudak kremi
2- Her 2 günde bir göz kremi

Bu programda gözünüze çarpan bir sıkıntı var mı? Yahut daha iyi bir program öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Biz her gün 40 mg İzoretinoin devam elhamdülillah😛
Benim akne problemim yok hocam. Kilo alma dönemim bittiği zaman tek tük olanlar sönecektir. Benim istediğim yukarıda da yazdığım gibi cilt genel olarak bir nebze daha iyi olsun yeterli.

Güneş kremi nemlendirici etkisi yaratır mı bilemem ama yüz temizleme jelinden sonra kesinlikle nemlendirici gibi bir ürün kullanmalısınız.
Çok olmasa bile nemlendirici etki yaratıyor hocam. Cildimi tanıdığım kadarıyla da yeterli olmalı, ekstra nemlendirici sürersem negatif etki olacak gibi geliyor.
Şu Cosrx denen marka hakkında bilgi alabilsem iyi olurdu, bilen birileri denk gelir umarım.

Valla sabah uyandığımda bir elimi yüzümü yıkıyorum o kadar.
Şu attığım ürünleri deneyeyim, faydasını göremezsem bende böyle devam edeceğim. O güneş kreminden çok korkuyorum umarım yüzümü vıcık vıcık yapmaz.

Cilt tipim normal, erkeğim ve yaş 18.
Cildimin çok parlamasını istemiyorum. Gözenekler bir nebze kaybolsa iyi olur. Hafiften cilt tonum eşitlense de iyi olur. Bunun dışında beslenme kaynaklı tek tük sivilceler var ama bu bulktan çıkınca düzelecektir.

Almayı düşündüğüm ürünler:
  • Cosrx Good Morning Jel Temizleyici
  • Cosrx Aloe Vera Güneş Kremi SPF50
  • Cosrx Snail 96 Besleyici Esans
  • Benton Snail Bee Göz Kremi
  • Vaseline Dudak Kremi

Sabah uyanınca:
1- Jel temizleyici ve soğuk su
2- Güneş kremi, orta miktarda

Akşamüstü duştayken:
1- Tekrar jel temizleyici ve soğuk su
2- Snail 96 besleyici esans, orta miktarda

Yatmadan 1 saat önce:
1- Vaseline dudak kremi
2- Her 2 günde bir göz kremi

Bu programda gözünüze çarpan bir sıkıntı var mı? Yahut daha iyi bir program öneriniz var mı?
Ben bir tane aloe vera içerikli cilt bakım kremi kullanıyorum. Sen aşmışsın. Bende aynısını yapıcam bu arada. :D