Çin malı telefonların aşırı abartılması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan THE KEROXEA
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 44
  • Görüntüleme Görüntüleme 286
Xiaomi, Honor ve Huawei burda ben ne alaka diyordur. 3'ü de kaliteli firmalar.
HONOR'un tasarımından bahsetmeme bile gerek yoktur sanırım.

Ayrıca bu dediklerim de Xiaomi için geçerli. Dosha yöneticisinde reklam görmeye devam mı hocam

Ben de uzun bir süredir telefon bakıyorum. Alabilecek miyim, alır mıyım bilemiyorum. Bütçede sürekli Vivo X300 görüyorum ve şu özelliklerde felaket cezbediyor. Menşeiyi görünce keyfimi kaçırıyor ama.

Dediğiniz hiçbir sorunu yaşamadım. Çin'den getirdiğim bir cihazın garantisi yoktu zaten. Son kullanıcıya ulaşan telefonlara baz aldığımda, en azından babamın kullandığı Xiaomi 14'te birkaç ayar ile reklamları gizleyebiliyorsunuz. Arayüzü de bence iyi. En büyük artısı Xiaomi'nin fiyat seğmentini hala koruyup F/P amiral gemisi üretmesi ve en önemlisi özgürsünüz.

O ayarlar hangileri acaba? Ben en son uygulamaların içerisinde ayarları incelediğimde reklamları kapatmak uygulamayı kullanamamaya sebep oluyordu.

60 bine aldığım telefonda reklamları gizlemek için uğraşacağım ve her 30 günde bir tekrar açılan hizmetleri temizlemem mi gerekiyor? Sağolun hocam ama dosya yöneticisindeki reklamlar temizlenmiyor. Xiaomi cihazımı kardeşime verdim ama yok hiçbir şekilde gitmiyor reklamlar, anca DNS kurarsın ki 60 binlik hatta ultra modeller olan 80 binlik cihazlarda hunu yapmak rezil olmak demektir.

O ayarlar hangileri acaba? Ben en son uygulamaların içerisinde ayarları incelediğimde reklamları kapatmak uygulamayı kullanamamaya sebep oluyordu.
Bazıları kapanıyor bazıları kapanmıyor. Kapananlar da 30 gün süresi var sonra tekrar açılıyorlar. Telefon Mi Video'ya girince feleği şaşıyor

Neye göre fiyasko, hocam? Arayüzünde reklam çıktığı için mi? Mi 10 serisinden beri özgün tasarıma sahip cihazlar.
Özgün mü? Adamlar Redmi 12 ile Apple tasarımını kopyaladılar. Kontrol panelini indirirsen iOS'in ikizini görebilirsin. Pro Max takısı ve Apple kamera adası aynı anda kullandılar ve 16 sayısını atlayarak 17'ye geçtiler, iPhone 17 ile aynı sayıyı kullanmak için.

Bazıları kapanıyor bazıları kapanmıyor. Kapananlar da 30 gün süresi var sonra tekrar açılıyorlar. Telefon Mi Video'ya girince feleği şaşıyor
Mi Video'ya girmek zaten reklam kataloğuna girmek gibi. Bir video oynatıcıyı neden çevrimiçi yapıp sadece çin videolarıyla doldurmuşlar anlamıyorum.

Çin'den getirdiğim bir cihazın garantisi yoktu zaten.
Çin'de üretilenlerde reklam olmuyor bu arada Global cihazlarda oluyor. Adamlar kendi ülkelerine düzgün cihazlar verirken tüm dünyaya rezil OS dağıtıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…