Xiaomi, Honor ve Huawei burda ben ne alaka diyordur. 3'ü de kaliteli firmalar.
HONOR'un tasarımından bahsetmeme bile gerek yoktur sanırım.

Ayrıca bu dediklerim de Xiaomi için geçerli. Dosha yöneticisinde reklam görmeye devam mı hocam 🤣

Yalan söylemeyeyim, Vivo'nun bazı cihazları iyi olabiliyor. Ama tamamen şans. Y25 aldı annem, herhangi bir kasma yaşamıyor henüz. 2 yıl oldu. Ama 2 yıl güncelleme garantisi vardı zaten, bakalım devamında ne olacak.
Ben de uzun bir süredir telefon bakıyorum. Alabilecek miyim, alır mıyım bilemiyorum. Bütçede sürekli Vivo X300 görüyorum ve şu özelliklerde felaket cezbediyor. Menşeiyi görünce keyfimi kaçırıyor ama.

Garantisi de gidecek, olmadık zamanda WhatsApp çalışmayacak (Bootloader kilidi açık ise WhatsApp hata veriyordu Xiaomi cihazımda), banka uygulamaları kullanamayacağım e o zaman ROM atınca telefonu neden kullanayım ki değil mi hocam?

Dediğiniz hiçbir sorunu yaşamadım. Çin'den getirdiğim bir cihazın garantisi yoktu zaten. Son kullanıcıya ulaşan telefonlara baz aldığımda, en azından babamın kullandığı Xiaomi 14'te birkaç ayar ile reklamları gizleyebiliyorsunuz. Arayüzü de bence iyi. En büyük artısı Xiaomi'nin fiyat seğmentini hala koruyup F/P amiral gemisi üretmesi ve en önemlisi özgürsünüz.