Benzer konular
- Soru
Bende de aynı modelden var kardeşime verdim kardeşim bana bence abartıyorsun bu telefonlar bu kadar kötü olamaz diyordu şimdi kendisi telefondan şikayetçi telefon her an bir problem çıkarıp memnuniyetsizlik çıkarabilecek bir potansiyele sahip.
Bak donanım olarak bana göre en üstün marka Xiaomi. Ama yazılım işi bozuyor.
Samsung'un tasarımları bi de çok sıkıcı. Nefret ediyorum bu sebeple.Katılıyorum fakat Samsung da dediğin şeyleri yapıyor![]()
Hocam hangisini yapıyor mesela? A57 kullanıyorum bu dediklerimin hiçbiri yok cihazda. A1X, A2X ve A3X serisinde önyüklü uygulamalar geliyor onlar da Xiaomi gibi kaldırılması uğraştıran şeyler değil ve sistemde reklam yok.Katılıyorum fakat Samsung da dediğin şeyleri yapıyor![]()
HyperOS görünüm olarak çok iyi zaten, ben optimize olmadığı için kullanmayı bıraktım.Xiaomi'de telefonlar eskidiği zaman gerçekten ölüyor. Babam 8 senedir kullanıyor telefon ölüm döşeğinde Nothing Phone 1 aldık. Adam teknolojiye düşman olduğu için anlamıyor. Arayüz olarak Xiaomi çok basit olduğu için güzel. Yazılım olarak değil ucuzluk olarak iyi. Honor ve Huawei yazılım ve tasarım olarak üstün genel olarak. Huawei piyasadan silinmeseydi şu an daha iyi durumdaydı.
bilmiyorum hocam dosyada gormedim fakat Mi Videoda dolasinca haklisiniz 1 tane reklam var.Sen beni sevdiysen ben de seni sevdim kral
Elimde 2011 model 15 yıllık Galaxy Wonder var bende onu yakamadım Samsung kalitesi diyebilir miyiz
Kral 3 tane A serisi yaktım diyorsun ben anakartı yanmış bir Samsung A serisi cihaz bile görmedim sen nasıl 3 tanesini yaktın ciddi anlamda hayrete düştüm dalga geçme amaçlı da değil cidden merak ettim
En son 17T'de Mi Video ve dosya yöneticisinde karşıma reklam çıkmıştı Mi Video'yu kaldırdım da dosya yöneticisindeki reklam için Google Files kurmasını önermiştim arkadaşa.
Google Pixel, Apple iPhone, Samsung Galaxy, Sony Xperia Çinli mi oluyor şimdi hocam? Çin'de fabrika açtı diye bir markaya Çinli diyemeyiz.
Mi Videoda video bitince reklam var. Videolar menüsünde dosyaların içlerine koyulmuş reklamlar var. Video kısmında TikTok videoları var oralarda da reklamlar var ki o videoların tamamı reklam olsun diye koyulan videolar.bilmiyorum hocam dosyada gormedim fakat Mi Videoda dolasinca haklisiniz 1 tane reklam var.