Bay Anderson 21
Uzman
Debloat ile beraber Niagara Launcher kullanıyorum, tertemiz ama keşke en kötü Samsung A16 mı olsaydı da şu kötü Redmi'den kurtulsaydım.
Hocam yalan soylemiyorum ki hic bir reklam gormedim dosya yoneticisinde. İnanin bilmiyorum belki size denk gelmiştir.Mi Videoda video bitince reklam var. Videolar menüsünde dosyaların içlerine koyulmuş reklamlar var. Video kısmında TikTok videoları var oralarda da reklamlar var ki o videoların tamamı reklam olsun diye koyulan videolar.
Saglam bir sekilde ayakta duramiyor maalesef, akli olan Huawei almaz su anda bence. Almak sacma yaniMilyon tane ambargoya rağmen hala sağlam bir şekilde ayakta duran Huawei'yi her zaman abartmaya devam edeceğim.
Google servislerine bağımlı olmayanlar için hala çoğu markadan iyiler. Tek sorunları işlemciler. Yeni nesil makineleri ambargo yüzünden alamıyor ve erişemiyorlar. Buna rağmen kaymak gibi cihaz yapıyorlarsa bence alınabilirler. Zaten 2-3 seneye CPU sorununu da çözerler.Saglam bir sekilde ayakta duramiyor maalesef, akli olan Huawei almaz su anda bence. Almak sacma yani
İslemcileri çok kotu, kamera konusunda da asiri bir artisi yok, ambargo var almanın cokta bir anlami yok? Yani Kirin 9030s den daha guclu islemcili, kamerasida hemen hemen birebir telefonlar 50-60 bin lira bandinda satiliyor. Evet telefonlar ucuz olsa hak veririm fakat huawei o eski huawei degil maalesef, ambargolar bitirdi markayı.Google servislerine bağımlı olmayanlar için hala çoğu markadan iyiler. Tek sorunları işlemciler. Yeni nesil makineleri ambargo yüzünden alamıyor ve erişemiyorlar. Buna rağmen kaymak gibi cihaz yapıyorlarsa bence alınabilirler. Zaten 2-3 seneye CPU sorununu da çözerler.