Detaylar
Kim cevapladı?Çin’in başkenti Pekin’in nüfusu 21 milyon, İstanbul’un ise 15 milyon. Arada öyle ciddi bir fark yok İstanbul’da yaşamış Türk birisi Çin’in kalabalığına adapte olur bence.Yasaklara bizim coğrafyadan zaten alışıksınız, nüfus dışında problem olacağını pek sanmıyorum.
Yaşanılmaz. Çin'deki adam fırsatını bulsa burada yaşamak ister.
Batılıların eriştiği en basit uygulamaların bile yasak olmasından bahsetmiyorum bile. Kesinlikle uzak durulması gerekilen bir ülke.
Çin tamamıyla kapalı bir kutudan ibaret. Çin Komünist Partisi ne görmeni isterse, sen onu görürsün. Asla şeffaf olunmayan rakamlar, baskıcı rejim, kalabalık şehir yapısı ve düşük işçi ücretleri de cabası.Şahsen ben yemek olayı dışında sıkıntı olacağını sanmıyorum, gayet gelişmiş bir ülke bence.
Batılıların eriştiği en basit uygulamaların bile yasak olmasından bahsetmiyorum bile. Kesinlikle uzak durulması gerekilen bir ülke.
Farid
Uzman
Ben bir yıl yaşadım 2016-2017 arası. Mükemmel bir ülke. Teknolojinin ana vatanı diyebilirim. 2016'da gördüğüm ürünler ağzımı açık bırakmıştı ve hala kullanıyorum. Okuma açısından da iyi olur, hevese gelirsiniz bilimi, teknolojiyi görüp. Sosyal medya ve internet zorlayabilir ama zamanla alışırsınız. Pazara asla girmemmenizi tavsiye ederim. Kokuyu ve gördüklerinizi unutamazsınız.
Uyuyan Sincap
Üstün
Abi ben oranın sıkılığına dayanamam bu ülkeye zor tahammül ediyorum. Ne olur hayalinizde bile kurmayın. Amerika varken, Avrupa varken neden doğu? Batıya doğru gidin batıya
. Ama son zamanlardaki Avrupa politikasını da pek beğenmiyorum adamlar Almanya'da arabayı uzun süre çalışır vaziyette tuttun diye ceza kesiyor. Ben daha çok Amerika taraftarıyım.
Son olaylardan haberiniz yok sanırım.
Türkiye’nin en gelişmemiş köyünde yaşarım ama Amerika’ya adımımı atmam, ne kadar pislik varsa oradan çıkıyor. Bahsettiğim mevzuyu az çok anlamışsınızdır adamların cumhurbaşkanı bile bu işin içinde.
Çin de sütten çıkmış ak kaşıktı ya zaten.Son olaylardan haberiniz yok sanırım.
Türkiye’nin en gelişmemiş köyünde yaşarım ama Amerika’ya adımımı atmam, ne kadar pislik varsa oradan çıkıyor. Bahsettiğim mevzuyu az çok anlamışsınızdır adamların cumhurbaşkanı bile bu işin içinde.
Asyalı kızlar var tabii ki yaşanır.
Aklınla 1000 yaşa!