seeraddar
Yetkin
Bu ülkede sürünmek istemiyorum ama yurt dışında gidip tuvalet temizlemekte de istemiyorum. Daha önce Erasmus projesi kapsamında 1 aylığına Almanya, Hollanda ve Belçika'ya gittim. Annemler Almanya'da 4-5 yıl yaşamış, belki işe yarar diye söyleyeyim dedim. Ne iş yapacağım konusunda ise inanın hiç fikrim yok, büyük ihtimalle üniversitede kazandığım bir bölümle ilgili olur ama sorum o değil. Sorum şu: Nasıl oturum izni alıyorlar? Bu konuda çok yabancıyım. Olay şu: Ben başvuruyorum, onlar kabul veya Redmi ediyor, yoksa daha mı farklı bir süreç var? Yani kriterler neler? Kabul almak için olması gereken, yapılması gereken bir şeyler var mı? Yoksa her mesleğe sahip birini mi alıyorlar? Belirli meslek sahipleri veya kişileri mi alıyorlar? Hiç vasfı olmayıp oturma izni alanlara nasıl onay veriliyor?
@Blackraven, hocam bugün sizi çok meşgul ettim ama bir sorum olacaktı. Profilinizde gezerken yurt dışından kabul aldığınızı gördüm, özel değilse süreci anlatma şansınız var mıdır?
@Blackraven, hocam bugün sizi çok meşgul ettim ama bir sorum olacaktı. Profilinizde gezerken yurt dışından kabul aldığınızı gördüm, özel değilse süreci anlatma şansınız var mıdır?