Çin’de yaşanılır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uranos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 484
Sizce Çin'de genel olarak yaşanılır mı? Fikirlerinizi merak ettim.

Şahsen ben yemek olayı dışında sıkıntı olacağını sanmıyorum, gayet gelişmiş bir ülke bence.

Gitmeden önce Çinli uygulamaları indirip önceden verilerini vermen lazım. Onlara özel ödeme yöntemleri eklemen lazım, VPN kur mesela.
Onun dısında yemekleri haricinde şehirde düzenli yerlerde dolaşırsan sorun olmaz şahsen.

Yemek olayında hiçbir sıkıntı yaşamazsınız %100, o kadar seçenek varki. Sadece süt ve yoğurt bulamazsınız onun dışında dünyada en çok yemek sıkıntısı yaşamayacağınız ülkelerden biri. Ek olarak hiçbir şekilde Çin'de yaşanmaz çünkü internet konusunda sınıfta kalmış bir ülke, DPI çözümlemeleride işe yaramıyor great firewall diye bir sistem var bütün VPN'lerde engelli, çalışan VPN bile bulsanız 1 aya oda kapanıyor. VPN'de şu an şubat olmasına ragmen 10 derece olan Çin havasında bataryayı çok zorlar.

Millet kapali kutu sansur cehennemi falan demis de sanki yasadiklari ulke oyle degil

Dunyanin HİCBİR ulkesinde tarafsiz medya diye bir sey yok. Cunku medyanin hayatta kalmasi icin fon almasi gerek. Mesela Amerika'daki cogu medya sirketi Yahudiler tarafindan yonetiliyor ve İsrail hakkinda tek bir kotu haber yapmalari yasak. Fox News var, adamlar Zohran nefes alsa manipulatif haber yapip laf atiyorlar. Cumhuriyetciler falan da inaniyor.

Amerika'da yanlis hatirlamiyorsam sadece bir komunist parti var ve internette gordugum uzere hicbir sey bilmeyen yandan yemis sosyal liberallerin actigi bir parti falan. Komunist akadaslarim komunist manifestoyu bile okumamislar diye dalga geciyordu onlarla

1.5 milyar insanla kapali kutuda kalsaniz nolur mesela yani, sanki siz su an Nijerya'da olup bitenleri biliyorsunuz. Zaten dunya siyaseti diye konustuklariniz sadece Avrupa ve Amerika'dan ibaret ki burada kac kisinin Almanya'da AfD'nin guclendigini ve Hollanda'da escinsel basbakanin savunma bakani olarak "Turk" siyonist bir kadini sectigini biliyor cok merak ediyorum acikcasi.

Cin'de cogu insanin evi var, evsiz sokakta yasayan insan sayisi sifir diye hatirliyorum. Buna karsin Amerika'nin evsiz probleminin farkindasinizdir
Adamlar sosyal medya platformlarini kendi icinde kullandiklarindan laf ediyor da sizce 1.5 milyar insanin yasadigi bir ulkeyi yonetiyor olsaydiniz ve rakibiniz Amerika gibi empreyelist bir devlet olsaydi ne yapardiniz? Onlarin eline tum 1.5 milyar insanin verilerini mi verirdiniz? Mark Zuckerberg'in veri sattigi iddia edilen davayi kaybettigini biliyorsunuz. Adamlar da buna karsin verileri Amerikalilara satacagimiza biz toplayalim.

Cin, Avrupa'dan sonra en yasanilabilir ulkelerlerden birisi. Eger bir gun zengin bir bunak durumuna dusersem Yunnan'da koy gibi bir yere tasinir, orda yasarim.

İyi de olsa kötü de olsa ülkemden başka yerde yaşamam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…