Kaza aynında bir şey bekleme, kutu gibi araba.

Maliyetsiz ancak aşırı pahalı. Bence 18'e gir ehliyetini al o paraya adamakıllı ikinci el araç rahat çıkar.

Yatırım amaçlı alınır mı? Şimdi bir de o var.

Onların da güvenli olmaması citroën AMI için konu sahibine güvenli dememi gerektirecek sebep değil.

Yazılım ile 75km hıza kadar çıktıklarını hatırlıyorum bir videoda yokuş aşağı idi sanırım ama yine de yasak bildiğime göre. Otobandanlarda görünce onların iyiliği için polise şikayet edilmeli. Otobablarda bu kadar trafik canavarı varken ana amacı şehir içi kısa mesafe olan ve uzun yol için güvensiz olan araçlardaki insanlar için kötü son olabilir.😐

Hocam ben otobanda uzun süre gitmeyeceğim 15-20dk maksimum başka bir yol vardı orası yol çalışması olduğu için kapalı ama tırlar kokutuyor biraz arkadaşlarımdan 50CC motorla gelenler var.

Son düzenleme:
Yatırım amaçlı alınır mı? Şimdi bir de o var.

Hocam ben otobanda uzun süre gitmeyeceğim 15-20dk maksimum başka bir yol vardı orası yol çalışması olduğu için kapalı ama tırlar kokutuyor biraz arkadaşlarımdan 50CC motorla gelenler var.
Yatırım amaçlı asla alınmaz.

Otoban'da herhangi bir problem olmaz. Topolino tasarım olarak çok daha güzel duruyor. Ben ikisinden birini alacak olsam topolino alırdım.

Bugün Rolls-Royce da sürseniz bir tır gelip size vurabilir ve milyon dolarlık araç mezarınız olabilir. Bu görüşe pek katılmıyorum. Trafik bu sonuç olarak ne olacağı belli olmaz. Otobanda en sağ şeritten kullanan pek çok insan var.

Hocam Rolls-Royce uzun ve büyük bir araba ama AMI küçük olduğu için görülür mü?

Neden?