2013 model Citroen C4 kullanıyorum. 1-2 saat önce arabayı park edecekken bir göz kararması oldu, gözler geldiğinde kaldırımdaydım. 2 araca zarar verdim. Diğer araçları sigorta karşılayacak diye umuyorum. Kullandığım aracın sol arka tekeri patladı, aynası koptu ve kullanılamaz halde. Sol arka kapı çöktü ama kaportacı tamir edebilir diye düşünüyorum. Sol ön kapı ise çökmeyle birlikte kapıdan tampona doğru bir katlanma mevcut. Tamir edilebileceğinden emin değilim. Sol ön çamurlukta da gene bir çökme söz konusu. Her türlü hatayı kabul ettiğim için fotoğraf çekmekle de uğraşmadım. Yoksa fotoğraf da ekleyecektim. Sadece tutanak tuttuk. Daha sanayiye gitmedim ama ortalama bir masrafını merak ediyorum. En kötü ihtimalle ne kadar cebimden çıkar sizce?

Geçmiş olsun. O çarptığın araçların masrafını sigorta karşılasa bile sen onlara bir bedel ödeyecek misin hocam?

Geçmiş olsun. O çarptığın araçların masrafını sigorta karşılasa bile sen onlara bir bedel ödeyecek misin hocam?
Sigorta zararlarını ve değer kayıplarını ödeyecek diye biliyorum ve öyle umuyorum. Araçlardan birisinde çok az hasar var, sadece arka çamurluğu çatlamış. Diğer araçta ise iki kapı da pert.

Arkadaşlar ortalama bir fiyat öğrendim. 20-25 bin TL işçilik ile beraber 20 bin TL'ye yakın da çıkma parça masrafı oluyor. Düz hesap 50 bin TL maliyet çıkacak.

Tabii alt takımlarda, salıncaklarda, direkte sorun falan yok diye umuyorum. Oralarda da hasar varsa fiyat ikiye katlanacak.

Süspansiyonlar yamulmuş, rotlar yamulmuş, körükler patlamış. 10 bin de bu şekilde çıktı. 40 bine olayı çözdük. Bir gün yüksek kaldırıma çıkarsanız bu şekilde oluyor yani. 😁

Son düzenleme: