Evet o segmentin en genişlerinden. 193 benim boy sığıyorum rahatça muhtemelen sen de sığarsın. Corsa, Clio vs. çok daha dar, en kötü yanı tavanları basık. Araba alacağım zaman tek tek denedim neredeyse hepsini en geniş C3 idi.

Evet o segmentin en genişlerinden. 193 benim boy sığıyorum rahatça muhtemelen sen de sığarsın. Corsa, Clio vs. çok daha dar, en kötü yanı tavanları basık. Araba alacağım zaman tek tek denedim neredeyse hepsini en geniş C3 idi.

O zaman C3 olan kursa gitmek daha rahat olur, teşekkür ederim.

Tavana koltuğu en aşağıya alsanda arada değiyor. 2014 Tiguan gibi geniş bir arabada bile koltuğu düzgün ayarlamadığımda sunroof olmasa kafam tavana değiyor.

Tavana koltuğu en aşağıya alsanda arada değiyor. 2014 Tiguan gibi geniş bir arabada bile koltuğu düzgün ayarlamadığımda sunroof olmasa kafam tavana değiyor.

Hocam eskiden kendi arabamız ile sınava girebiliyorduk, manuel tucson var aşırı rahat, hala kendi arabamız ile girebiliyor muyuz?

A, 1, A3, Polo, Ibiza, Fabia, Rio, Clio, Corsa, C3, i20, 208, Fiesta, vs. bu gibi B sınıfı araçların hepsi hemen hemen aynı boyutlardadır. Biri diğerinden daha geniş veya daha dar değildir. Eskiden Punto'lar vardı onlar yine diğer B sınıfı araçlara göre bir nebze daha genişti ama uzun zamandır üretilmediği için ehliyet kurslarında artık kullanılmıyordur muhtemelen. Sandero kullanan ehliyet kursu varsa o tercih edilebilir. Sandero'lar da bir nebze daha geniş.

Ben de 185 boyundayım, koltuk ve direksiyon ayarını yaptığım sürece en küçük arabaları (Suzuki Alto, Citroen C1, Chevrolet Spark) bile rahatça sürebiliyorum. Tabii aramızda güzel bir boy farkı var kendimle kıyaslamak pek doğru olmaz. Yine de ayarları kendine göre yaparak rahatça sürebileceğini düşünüyorum. Kafan tavana değmediği sürece problem yok.
Buraya Scala'yı da eklemek gerekir.