Ateş Hekimoğlu
Yetkin
Şimdiye kadar oynayıp çok sevdiğim hikayeli oyunlar arasında TLOU, RDR2, GTA 5, Detroit vb. oyunlar var. Bu oyunları sevmemin nedeni ise tamamen hikaye akışı içinde ilerleyip önümüze gelen düşmanları alıştığımız şekilde alt ederek devam etmemiz. Yani karakterimi geliştireyim, haritayı genişleteyim, sürekli bir şeyler toplayayım, gizem çözeyim vb. olaylara girmeden basitçe oynanan oyunları seviyorum. Mekaniklere alıştıktan sonra zorluk çekmeden dümdüz hikayede ilerlemeyi seviyorum, umarım anlatabilmişimdir.
Sizden söylediklerime uygun ve özellikle etkileyici grafikleri olan oyun önerileri istiyorum. Yeni oyunlardan olması tercihimdir fakat çok eski olmayacak şekilde iyi dediğiniz oyunları da yazabilirsiniz. Oyun türü olarak (korku, aksiyon vb.) istediğinizi önerebilirsiniz.
4K monitörle oynayacağım, grafiklere ve hikayeye dalıp karışık olmayan bir oynayışla arkama yaslanıp oynamak istiyorum.
Sizden söylediklerime uygun ve özellikle etkileyici grafikleri olan oyun önerileri istiyorum. Yeni oyunlardan olması tercihimdir fakat çok eski olmayacak şekilde iyi dediğiniz oyunları da yazabilirsiniz. Oyun türü olarak (korku, aksiyon vb.) istediğinizi önerebilirsiniz.
4K monitörle oynayacağım, grafiklere ve hikayeye dalıp karışık olmayan bir oynayışla arkama yaslanıp oynamak istiyorum.