Çizik deforme ürünle sıkça karşılaşıyor musunu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Attar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 397

Attar

Becerikli
Çok sık karşılaşıyorum neredeyse her sitede. 14 gün koşulsuz iade hakkı ve Amazon gibi siteler iade konusunda çok esnek olunca kötüye kullananlar oluyor.

Adam bayağı bir kullanmış, 2 senedir kullandığım mousemda böyle çizik yok

Son düzenleyen: Moderatör:
Beğenmedim deyip iade edebiliyor sonuçta, normal

Amazon Depo adında iade gelen ürünleri sattıkları yer vardı, yakın zamanda Türkiye'ye geldi o olay. Diğer ülkelerde çok uzun zamandir vardi. Ona rağmen sıfır olarak alınmış siparişlere de iade ürünü yollamaya devam ediyorlar.

Yakın zamanda 30 güne çıkarıldı iade süresi yanlış hatırlamıyorsam. Biraz empati yapsa ürünü kullanıp iade eden kişi, bu hale gelmez ürün.

Artı -1 Eksi
Sattığınız platform üzerinden iadeyi reddedip ürünlerin resmini yükleyin. Bende satıcıyım eğer ürün kullanılmışsa kesinlikle iade almıyorum.

Artı -1 Eksi
Sattığınız platform üzerinden iadeyi reddedip ürünlerin resmini yükleyin. Bende satıcıyım eğer ürün kullanılmışsa kesinlikle iade almıyorum.
Kullanılan ürünü iade almama gibi bir hakkınız yok maalesef, görseldeki gibi ürünü hor görüp kullanan bir kullanıcının ürününü bu şekilde iade almıyorsanız haklısınız, diğer türlü 14 günlük iade sürecinde ürün kullanıldı diye iadeyi kabul etmiyorsanız satışta yapmayacaksınız.

Artı -1 Eksi

Kullanılan ürün biraz genel bir tabir oldu. Resimdeki ürün tipi kullanımdan aslında bahsetmiştim. Bu tip ürüne zarar verilmişse diyeyim daha doğrusu. Ürün yapısında bozulma ya da tekrar kullanımı engelleyen faktörlerde kabul etmiyorum.

Artı -1 Eksi
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…