Çok sık karşılaşıyorum neredeyse her sitede. 14 gün koşulsuz iade hakkı ve Amazon gibi siteler iade konusunda çok esnek olunca kötüye kullananlar oluyor.
Adam bayağı bir kullanmış, 2 senedir kullandığım mousemda böyle çizik yok
Amazon Depo adında iade gelen ürünleri sattıkları yer vardı, yakın zamanda Türkiye'ye geldi o olay. Diğer ülkelerde çok uzun zamandir vardi. Ona rağmen sıfır olarak alınmış siparişlere de iade ürünü yollamaya devam ediyorlar.
Kullanılan ürünü iade almama gibi bir hakkınız yok maalesef, görseldeki gibi ürünü hor görüp kullanan bir kullanıcının ürününü bu şekilde iade almıyorsanız haklısınız, diğer türlü 14 günlük iade sürecinde ürün kullanıldı diye iadeyi kabul etmiyorsanız satışta yapmayacaksınız.
Kullanılan ürünü iade almama gibi bir hakkınız yok maalesef, görseldeki gibi ürünü hor görüp kullanan bir kullanıcının ürününü bu şekilde iade almıyorsanız haklısınız, diğer türlü 14 günlük iade sürecinde ürün kullanıldı diye iadeyi kabul etmiyorsanız satışta yapmayacaksınız.
Kullanılan ürün biraz genel bir tabir oldu. Resimdeki ürün tipi kullanımdan aslında bahsetmiştim. Bu tip ürüne zarar verilmişse diyeyim daha doğrusu. Ürün yapısında bozulma ya da tekrar kullanımı engelleyen faktörlerde kabul etmiyorum.