OneKnight

Uzman
Ortalama 30 saat gibi bir oyun süresi var galiba. Oyunun sanat tarzı ve mekanikleri hoşuma gitti sizce alınır mı?

1745761571191.webp

Ben Game Pass'ten oynuyorum size de ekonomik açısından bunu tavsiye ederim yalnız oyun kesinlikle 30 doları hak edecek kalitede. Dandik Assassin's Creed: Shadows'un 56 dolara satıldığı yerde bu oyun beleş. Oyunun hikayesi öyle başarılı ki 2. dakikada sorgulamaya ve merak etmeye başlıyorsunuz ismi lazım değil bazı kovboylu oyunlardaki gibi "hacım 32 saat 27 dakikada oyun açılıyor" durumu yok yani.

Parasına kesinlikle değer hatta bu yıl GTA 6 çıkmazsa GOTY olabilir diye düşünüyorum. Ek olarak oyun Game Pass'te mevcut, Game Pass'iniz varsa oradan oynayabilirsiniz.

Ben Game Pass'ten oynuyorum size de ekonomik açısından bunu tavsiye ederim yalnız oyun kesinlikle 30 doları hak edecek kalitede. Dandik Assassin's Creed: Shadows'un 56 dolara satıldığı yerde bu oyun beleş. Oyunun hikayesi öyle başarılı ki 2. dakikada sorgulamaya ve merak etmeye başlıyorsunuz ismi lazım değil bazı kovboylu oyunlardaki gibi "hacım 32 saat 27 dakikada oyun açılıyor" durumu yok yani.

Oyun Steam bakiyemle birlikte 24 dolara geliyor. Game Pass'te başka oynamak istediğim bir oyun olmadığı ve sadece tek bir oyun için de Game Pass almak istemediğim için o yoldan vazgeçtim. Direkt oyunu satın alacağım galiba. Oyunun müzikleri ve atmosferi aşırı güzel ama hala kararsızım.

Parasına kesinlikle değer hatta bu yıl GTA 6 çıkmazsa GOTY olabilir diye düşünüyorum. Ek olarak oyun Game Pass'te mevcut, Game Pass'iniz varsa oradan oynayabilirsiniz.

Üstte bahsettiğim gibi sadece bu oyuna odaklıyım tek bir oyun için de Game Pass almak istemiyorum. Bakiyemle birlikte de 24 dolara geliyor.

Kuruşu kuruşuna hak eder, alınır. Hikayesi, evreni, karakterleri sürükleyip götürüyor. Şu ana kadar sıra tabanlı oyunları neredeyse hiç oynamamıştım ama bunda şimdiden bi' 16-17 saati devirdim. Combat sistemi sıra tabanlı olsa da oyunun eklediği yeniliklerle o da akıp gidiyor, build'leri de birbirine uygun şekilde yaparsanız daha da zevk verecektir.

Kuruşu kuruşuna hak eder, alınır. Hikayesi, evreni, karakterleri sürükleyip götürüyor. Şu ana kadar sıra tabanlı oyunları neredeyse hiç oynamamıştım ama bunda şimdiden bi' 16-17 saati devirdim.combat sistemi sıra tabanlı olsa da oyunun eklediği yeniliklerle o da akıp gidiyor, Build'leri de birbirine uygun şekilde yaparsanız daha da zevk verecektir.

Müzikleri o kadar çok hoşuma gitti ki açıp açıp dinliyorum çok güzel bir işe imza atmışlar. Perşembeye indirimin biteceği güne kadar düşünürüm ama alacağım galiba.
Normalde aklımda Doom: The Dark ages vardı ama sistemimin kaldırmayacağını düşündüğüm için yavaş yavaş vazgeçiyorum.