Merhaba ben bu aralar Clash of clansa başladım ve çok da sardı bugün belediye binamı 6 seviye yaptım ama rakipler çok zorlaştı o yüzden yeni bir ordu önerisi istiyorum.

Clash of Clans'da 7 seviye kışlam var.

Orduda 120 yerim var şu an ordumun fotoğrafı burada.

Oyun BB12 de başlıyor bence. Bir an önce bb bas sonra sinsi goblin ile geliş ondan sonra nasıl bir ordu kuracağını kafanda belirlersin zaten. Düşük bb de hızlı ganimet kazanmak önemli.

Merhaba ben bu aralar Clash of clansa başladım ve çok da sardı bugün belediye binamı 6 seviye yaptım ama rakipler çok zorlaştı o yüzden yeni bir ordu önerisi istiyorum.

Clash of Clans'da 7 seviye kışlam var.

Orduda 120 yerim var şu an ordumun fotoğrafı burada.

Yıllar sonra oyunu açtım ve destem buymuş hocam.

1744987945135.webp

Klasik önce köşelerden p. E. K. K. A arkalarına birer okçu ve şifacı taktiği.
Diğer destelerim de bunlar.

1744988436643.webp

1744988442111.webp

Oyun BB12 de başlıyor bence. Bir an önce bb bas sonra sinsi goblin ile geliş ondan sonra nasıl bir ordu kuracağını kafanda belirlersin zaten. Düşük bb de hızlı ganimet kazanmak önemli.

Bir an önce bb basmak çok yanlış. Önce her şeyi maxlayıp sonra bb basması lazım.

Yıllar sonra oyunu açtım ve destem buymuş hocam.

Eki Görüntüle 141684

Klasik önce köşelerden p. E. K. K. A arkalarına birer okçu ve şifacı taktiği.
Diğer destelerim de bunlar.

Eki Görüntüle 141685

Eki Görüntüle 141686

Bir an önce bb basmak çok yanlış. Önce her şeyi maxlayıp sonra bb basması lazım.

Hocam oyun bayağı değişti. Artık hızlıca belediye basmak daha mantıklı. Ordu süresi yok. Çoğu oyuncu direkt BB14'e rush atıp 1-2 ay kahraman ve pet basıyor.

Hocam oyun bayağı değişti. Artık hızlıca belediye basmak daha mantıklı. Ordu süresi yok. Çoğu oyuncu direkt BB14'e rush atıp 1-2 ay kahraman ve pet basıyor.

İyi de hocam artık senin kart levellerin eski kalmıyor mu? BB12'de kral geliyor diye biliyorum adamın kralı var binaları yüksek senin her şeyini çalmıyorlar mı?

İyi de hocam artık senin kart levellerin eski kalmıyor mu? BB12'de kral geliyor diye biliyorum adamın kralı var binaları yüksek senin her şeyini çalmıyorlar mı?

Kral BB7 de geliyor hocam. Yüksek bbde hızlıca ganimet kasmak çok kolay. Zaten sürekli harcadığınız için olmayan ganimeti kim çalsın.