Evrimin iyi olması, hangi desteyi kullandığınıza göre değişkenlik gösterir. Ancak genelleme yaparsak fişekçi olabilir.

Ek bir tavsiye olarak Clash Royale' i sinir hastası olmadan bir an önce bırakmanızdır.

Son düzenleme:
Evrim parçanız var mı? Hangi kartlarda evrim parçası daha yüksek? Destenizde hangi kartları kullanıyorsunuz?

Evrimin iyi olması, hangi desteyi kullandığınıza göre değişkenlik gösterir. Ancak genelleme yaparsak fişekçi olabilir.

Ek bir tavsiye olarak Clash Royale'i sinir hastası olmadan bir an önce bırakmanızdır.

Bırakmak için henüz bir sebebim yok sağ ol.

Evrim parçanız var mı? Hangi kartlarda evrim parçası daha yüksek? Destenizde hangi kartları kullanıyorsunuz?

Dart goblini evrimim fazla 3 parçası bulunmakta ve elimde 2 parça daha var ama daha güzel ve güçlü bir evrim arıyorum.

Elektro ejderha evrimi çok güçlü.

Yorumun için sağ ol.

Bırakmak için henüz bir sebebim yok sağ ol.

Dart goblini evrimim fazla 3 parçası bulunmakta ve elimde 2 parça daha var ama daha güzel ve güçlü bir evrim arıyorum.

Bir ara oyun mega şövalye evrimini ücretsiz etkinlikle vermişti. Mega şövalye, valkür veya fişekçi evrimi öneririm.

mega şovalyem var ama malesef ozaman oyunu bıraktığım için alamadım elimde bombacı evrimi bulunmakta sadece elimde fişekci bulunmamaktadır malesefki.

Şu an hemen alacaksanız fişekçi veya elektro ejderha.
Fakat bence az bekleyip cehennem ejderhasının evrimini alın.
11.arenada olduğum için malesef hem fişekci hemde elektro ejderham yok :( .