LockingPerch
Çalışkan
- Cihaz
- Huwaie mate 20 lite
Clash Royale'de evrim için hangi kartlara basmam gerek tavsiyeleriniz nelerdir?
Evrim sistemş gelir gelmez bıraktım. İzlediğim kadarı ile fişekçi evrimi aşırı solid.Clash Royale'de evrim için hangi kartlara basmam gerek tavsiyeleriniz nelerdir?
Evrimin iyi olması, hangi desteyi kullandığınıza göre değişkenlik gösterir. Ancak genelleme yaparsak fişekçi olabilir.
Ek bir tavsiye olarak Clash Royale'i sinir hastası olmadan bir an önce bırakmanızdır.
Evrim parçanız var mı? Hangi kartlarda evrim parçası daha yüksek? Destenizde hangi kartları kullanıyorsunuz?
Bırakmak için henüz bir sebebim yok sağ ol.
Dart goblini evrimim fazla 3 parçası bulunmakta ve elimde 2 parça daha var ama daha güzel ve güçlü bir evrim arıyorum.
mega şövalyem var ama malesef ozaman oyunu bıraktığım için alamadım elimde bombacı evrimi bulunmakta sadece elimde fişekci bulunmamaktadır malesefki.Bir ara oyun mega şövalye evrimini ücretsiz etkinlikle vermişti. Mega şövalye, valkür veya fişekçi evrimi öneririm.
Clash Royale'de evrim için hangi kartlara basmam gerek tavsiyeleriniz nelerdir?
mega şovalyem var ama malesef ozaman oyunu bıraktığım için alamadım elimde bombacı evrimi bulunmakta sadece elimde fişekci bulunmamaktadır malesefki.
11.arenada olduğum için malesef hem fişekci hemde elektro ejderham yokŞu an hemen alacaksanız fişekçi veya elektro ejderha.
Fakat bence az bekleyip cehennem ejderhasının evrimini alın.