Arkadaşlar araç sahibi 900 bin TL teklif ediyor. Alınır mı? Bazı yerlerinde ezikler mevcutmuş bilen abilerim inceleyebilir mi?
Detaylar
Kim cevapladı?Tramer yüksek, perde de olsa hava yastığı açmış, arabanın omurgasında yani şaselerde ve podyelerde sıkıntı var ve lokasyon herkesin tercih edeceği bir bölge değil. Ek olarak masrafı da var.
Net olarak tavsiye etmem.
Ek olarak yine 1.0 TCe motorun kronikleri var. Aynı paraya 2020 bir 1.0 TSI Polo daha mantıklı her halükarda. DSG olması eksi evet fakat düzgün ve sakin kullanımda yine kolay kolay sorun çıkarmaz.Tramer yüksek, perde de olsa hava yastığı açmış, arabanın omurgasında yani şaselerde ve podyelerde sıkıntı var ve lokasyon herkesin tercih edeceği bir bölge değil. Ek olarak masrafı da var.
Ek olarak yine 1.0 TCe motorun kronikleri var. Aynı paraya 2020 bir 1.0 TSI Polo daha mantıklı her halükarda. DSG olması eksi evet fakat düzgün ve sakin kullanımda yine kolay kolay sorun çıkarmaz.
Kenara her zaman bir miktar para ayırdıktan sonra DSG de alınabilir. Ne zaman üzeceğini kestiremiyorsun bu kuru kavramaların. Ben Polo severim, fiyatları ve DSG hariç tabii. Tabii TCe motora gelene kadar araba bayağı olaylı, o yüzden detaya çok girmek istemedim.
Evet hocam, TCe niye bu kadar sevildi ve tutuldu hala aklım almıyor. Kronik sorunları öyle az da değil yani, önemsiz de değil. Çok baş ağrıtabilecek cinsten. TCe riskini almaktansa DSG riskini almak bence daha mantıklı.Kenara her zaman bir miktar para ayırdıktan sonra DSG de alınabilir. Ben Polo severim, fiyatları ve DSG hariç tabii. Tabii TCe motora gelene kadar araba bayağı olaylı, o yüzden detaya çok girmek istemedim.
Evet hocam, TCe niye bu kadar sevildi ve tutuldu hala aklım almıyor. Kronik sorunları öyle az da değil yani, önemsiz de değil. Çok baş ağrıtabilecek cinsten. TCe riskini almaktansa DSG riskini almak bence daha mantıklı.
hocam bu araca yorumunuz nedır
1.0 TCe motorlu bir Clio'dan daha iyi bir tercih olacağı kesin. Genel olarak sorunsuz ve güçlü bir motora sahip. Şanzıman olarak da sorunsuz denilebilir. Fakat sol şase ucu ezik denilmiş.
evet onu gordum hocam kotu mu pekı. acıkcası maddıyatımın ucu ucuna yettıgı bır fıyat.1.0 TCe motorlu bir Clio'dan daha iyi bir tercih olacağı kesin. Genel olarak sorunsuz ve güçlü bir motora sahip. Şanzıman olarak da sorunsuz denilebilir. Fakat sol şase ucu ezik denilmiş.
@Axos, aynı fiyata daha temizi ya da lokal boyalısı bulunur. Şahsen şase kısmında işlemi/eziği olan bir arabadan uzak dururum.
size cok sordum bunu ama bu sefer egea cross mu yoksa honda city mi olarak sormak istiyorum
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-