size cok sordum bunu ama bu sefer egea cross mu yoksa honda city mi olarak sormak istiyorum :)
Sorun değil hocam, istediğiniz kadar sorabilirsiniz.

City nispeten biraz daha sorunsuz, ve süspansiyon açısından biraz daha konforlu. Güç olarak bir Egea değil, daha çok adı üstünde "City", yani şehir içine yatkın bir araba.

Uzun yol yapılır mı? Yapılır; fakat CVT şanzıman ve Egea'ya göre daha güç de bir motoru yüzünden biraz daha yoracaktır.

İki araba da sizi kesinlikle üzmez. Sanayı düşmanı arac ikisi de. Honda tabii biraz daha düşman.

Sorun değil hocam, istediğiniz kadar sorabilirsiniz.

City nispeten biraz daha sorunsuz, ve süspansiyon açısından biraz daha konforlu. Güç olarak bir Egea değil, daha çok adı üstünde "City", yani şehir içine yatkın bir araba.

Uzun yol yapılır mı? Yapılır; fakat CVT şanzıman ve Egea'ya göre daha güç de bir motoru yüzünden biraz daha yoracaktır.

İki araba da sizi kesinlikle üzmez. Sanayı düşmanı arac ikisi de. Honda tabii biraz daha düşman.

otomatık 1.6 crossların bu kadar saglam oldugunu bılmıyordum. acıkcası citye gore daha oturaklı ve yakışıklı duruyor gozumde.

Şahsen benim de ilk tercihim Cross olurdu. Motoru gerçekten güçlü ve sağlam. 1.6 Multijet 130 HP, asla üzmez.

Hocam tekrar rahatsız edıyorum ama akıl almam lazım. egea cross 1m 200k istiyorlar. elimde mevcut 700k nakitim var. 500k kredi mi çekmeliyim yoksa peşinatlı fuzulevim tarzı şeylere girmek daha mı mantıklı. Akıl verin lütfen. 400 500k kredi cekip 12 ay odemelı de odeyebılırım mevcut kazancım yetiyor odemeye.