ACN

Uzman
Öncelikle merhabalar Techolay üyeleri;

Clio 2 2000 model aracım için bir multimedya arayışı içindeyim, fakat bu süreç 1 aydır devam ediyor. Sebebi, tuning işindeki insanların genellikle kendi ürünlerini övmeleri ve diğer ürünleri kötülemeleri.

Şimdi konu multimedya olunca birçok marka, model ve seçenek var; bu yüzden kafam çok karışıyor. Detaylıca şöyle açıklayayım:

Atıyorum ki bir marka var, bu markanın 2-4-6-8 GB RAM seçeneği, 32-64-128 GB hafıza seçeneği mevcut. Aynı zamanda işlemci platformunda 4-8 çekirdek olarak değişiyor.

Eleme sürecim sonrası elimde kalan seçenekler şunlar: Siz benim yerimde olsanız nasıl yapardınız, bunu merak ediyorum.

Benim temel amacım:

1. Kesinlikle en önceliğim Android Auto kullanmak (navigasyon ve YouTube Music aynı anda).
  2. YouTube ve benzeri programları rahatça, kasmadan/donmadan kullanabilmek.

Seçeneklerim:

1. Clarion GL-300: 4 GB RAM, 64 GB hafıza, 4 çekirdekli standart bir model (işlemci hakkında net bilgi yok, işletmenin işçiliğine tam güvenemedim).
  2. İkinci marka: Tam net hatırlayamıyorum, fakat tuningteki kişi Clarion’dan 2.000 TL daha ucuz olduğunu, ama kesinlikle daha güçlü ve A serisi işlemci kullandığını iddia ediyor.
  3. Comwegen: 3 GB RAM, 32 GB hafıza, TS18 platformu, 4 çekirdekli A55 işlemci (işletme daha kurumsal, güvenilir).
  4. Mynavin: 6 GB RAM, 64 GB hafıza, 8 çekirdek 1.6 GHz 8581a işlemci, işçiliği oldukça iyi.

Fiyatlar birbirine yakın, fakat kullanım amacıma göre hangi cihazı seçmeliyim? Hangi cihaz beni 3-5 yıl sorunsuz, donma/kasma olmadan götürür?

Sizlerin önerilerini bekliyorum. Herkese teşekkürler.

Bu tarz ürünler maalesef çok verimli değil. Eğer taktıracaksanız, eksi teyp elinizin altında muhakkak dursun. Çözülemeyecek sıkıntılar olduğu zaman, gerekirse eski teyp kullanılabiliyor. Zamanında başıma geldi, oradan biliyorum.