Öncelikle merhabalar Techolay üyeleri;
Clio 2 2000 model aracım için bir multimedya arayışı içindeyim, fakat bu süreç 1 aydır devam ediyor. Sebebi, tuning işindeki insanların genellikle kendi ürünlerini övmeleri ve diğer ürünleri kötülemeleri.
Şimdi konu multimedya olunca birçok marka, model ve seçenek var; bu yüzden kafam çok karışıyor. Detaylıca şöyle açıklayayım:
Atıyorum ki bir marka var, bu markanın 2-4-6-8 GB RAM seçeneği, 32-64-128 GB hafıza seçeneği mevcut. Aynı zamanda işlemci platformunda 4-8 çekirdek olarak değişiyor.
Eleme sürecim sonrası elimde kalan seçenekler şunlar: Siz benim yerimde olsanız nasıl yapardınız, bunu merak ediyorum.
Benim temel amacım:
Seçeneklerim:
Fiyatlar birbirine yakın, fakat kullanım amacıma göre hangi cihazı seçmeliyim? Hangi cihaz beni 3-5 yıl sorunsuz, donma/kasma olmadan götürür?
Sizlerin önerilerini bekliyorum. Herkese teşekkürler.
Clio 2 2000 model aracım için bir multimedya arayışı içindeyim, fakat bu süreç 1 aydır devam ediyor. Sebebi, tuning işindeki insanların genellikle kendi ürünlerini övmeleri ve diğer ürünleri kötülemeleri.
Şimdi konu multimedya olunca birçok marka, model ve seçenek var; bu yüzden kafam çok karışıyor. Detaylıca şöyle açıklayayım:
Atıyorum ki bir marka var, bu markanın 2-4-6-8 GB RAM seçeneği, 32-64-128 GB hafıza seçeneği mevcut. Aynı zamanda işlemci platformunda 4-8 çekirdek olarak değişiyor.
Eleme sürecim sonrası elimde kalan seçenekler şunlar: Siz benim yerimde olsanız nasıl yapardınız, bunu merak ediyorum.
Benim temel amacım:
- Kesinlikle en önceliğim Android Auto kullanmak (navigasyon ve YouTube Music aynı anda).
- YouTube ve benzeri programları rahatça, kasmadan/donmadan kullanabilmek.
Seçeneklerim:
- Clarion GL-300: 4 GB RAM, 64 GB hafıza, 4 çekirdekli standart bir model (işlemci hakkında net bilgi yok, işletmenin işçiliğine tam güvenemedim).
- İkinci marka: Tam net hatırlayamıyorum, fakat tuningteki kişi Clarion’dan 2.000 TL daha ucuz olduğunu, ama kesinlikle daha güçlü ve A serisi işlemci kullandığını iddia ediyor.
- Comwegen: 3 GB RAM, 32 GB hafıza, TS18 platformu, 4 çekirdekli A55 işlemci (işletme daha kurumsal, güvenilir).
- Mynavin: 6 GB RAM, 64 GB hafıza, 8 çekirdek 1.6 GHz 8581a işlemci, işçiliği oldukça iyi.
Fiyatlar birbirine yakın, fakat kullanım amacıma göre hangi cihazı seçmeliyim? Hangi cihaz beni 3-5 yıl sorunsuz, donma/kasma olmadan götürür?
Sizlerin önerilerini bekliyorum. Herkese teşekkürler.