Verimsiz olmasıyla alakası yok, 2022 mid seviye SoC, 3 senedir rafta yatıyor cihaz. Az biraz ömrü doluyor yani, bir de nedense li-po, belki ömrü daha azdır.
Kablosuz şarjı var zaten, MagSafe kılıf ringini kılıfa yapıştırıyorsun eğer yoğun kullanım yapıyorsan o dert de çözülüyor, ki yani 5-6 saat alıyorum ben oyunla. Çoğu insan da iyi süreler alıyor.

İki cihaz başka segment cihazlar. Nothing Phone 1 daha üstün cihaz.

Evet verimsiz cihaz 6nm teknolojisi var. Sende var diye yüceltmeye gerek yok. 3 senedir rafta kaldığı için batarya ömrü kısalıyor onunda etkisi var.
Zaten iyi ekran süresi alan kişi sayısı az. Bu cihazı alıp da +5 saat ekran süresi alamayan çok fazla kişi var.

Ekran süresi 3 saat mi 😂, 2 hafta önce geldi telefon elime 5'in altına inmedim domuz gibi oyun oynuyorum.

Verimsiz olmasıyla alakası yok, 2022 mid seviye SoC, 3 senedir rafta yatıyor cihaz. Az biraz ömrü doluyor yani, bi de nedense Li-Po, belki ömrü daha azdır.
Kablosuz şarjı var zaten, magsafe kılıf ringini kılıfa yapıştırıyorsun eğer yoğun kullanım yapıyorsan o dert de çözülüyor, ki yani 5-6 saat alıyorum ben oyunla. Çoğu insan da iyi süreler alıyor.

İki cihaz başka segment cihazlar. Nothing Phone 1 daha üstün cihaz.
Şuan aktif olarak Mart ayından beri kullanıyorum taksitle aldım aldığıma pişmanım. Herkes 3-4 saat derken hadi 5 olsun sen neden aksini iddia ediyorsun ki? Bir sakin ol cihazı alalı 2 hafta olmuş zaten. Şarjım %50 iken başladım saat 17.00'dan beri kullanıyorum oyun falanda oynamadım şuan şarj seviyesi %3. Ayrıca o bahsettiğiniz daire magnetlerden de aldım bir işe yaramıyor cihazın kendisinde mıknatıs yoksa kablosuz şarj olmasının bir anlamı yok.

Son düzenleme:
Evet verimsiz cihaz 6nm teknolojisi var. Sende var diye yüceltmeye gerek yok. 3 senedir rafta kaldığı için batarya ömrü kısalıyor onunda etkisi var.
Zaten iyi ekran süresi alan kişi sayısı az. Bu cihazı alıp da +5 saat ekran süresi alamayan çok fazla kişi var.
CMF Phone dediğin cihaz da 4 nanometre , Biri Qualcomm biri Mediatek, bu farkı da göze aldığında aradaki fark çok kaydadeğer olmuyor yani. Baya da 10K'ya önerdiğin dandik telefonları ezer geçer, bu telefona alınmaz diyip G99'lu hatta daha da patates işlemcili telefonların indirim konusunu açıyorsun. Baya yüce bu telefon söz konusu herhangi bir cihaza göre.

Evet şuan aktif olarak Mart ayindan beri kullanıyorum taksitle aldım aldığıma pişmanım. Herkes 3-4 saat derken hadi 5 olsun sen neden aksini iddia ediyorsun ki? Şarjım %50 iken başladım saat 17.00'dan beri kullanıyorum oyun falanda oynamadım şuan şarj seviyesi %3. Ayrıca o bahsettiğiniz daire magnetlerden de aldım bir işe yaramıyor cihazın kendisinde mıknatıs yoksa kablosuz şarj olmasının bir anlamı yok.
Reddit'i tarayabilirsin, çoğu insan +5 çok rahat alıyor, ben aksini iddia ediyorum çünkü alıyorum. 7'ye yakın alıyorum, vasat bir ekran süresi yok.
Cihazın sorunluysa servise gönderebilirsin.

He, kendi mıknatısı var aynı Samsung gibi, S23 ile benim deneyimimde yakın bir kablosuz şarjı var. Mıknatısı kuvvetli değil, S23'ün de kuvvetli değil. Magsafe kılıf alıyorsun mıknatıs zarar vermiyor sa bitti olay, arkasına 10K'lık tak yani yoğun kullanıyorsan ki buna da gerek yok, ben 6 saati deviriyorum.

Cmf Phone dediğin cihaz da 4 nanometre, biri Qualcomm biri MediaTek, bu farkı da göze aldığında aradaki fark çok kaydadeğer olmuyor yani. Bayağı da 10K'ya önerdiğin dandik telefonları ezer geçer, bu telefona alınmaz deyip G99'lu hatta daha da patates işlemcili telefonların indirim konusunu açıyorsun. Bayağı yüce bu telefon söz konusu herhangi bir cihaza göre.

Cmf Phone 4nm ve NP1'den daha verimli bir cihaz :D çok fark yok dememek çok komik olmus :D
Ayrıca NP1 yerine cmf Phone 1 öneririm. Bu telefona alınmaz diye bir şey demedim zaten :D G99'lu cihazlar ise isteğine göre değişir. Ayrıca fırsat varsa açarım. 6K ya G99'lu cihaz nereden bulacaksın?

CMF Phone dediğin cihaz da 4 nanometre , Biri Qualcomm biri Mediatek, bu farkı da göze aldığında aradaki fark çok kaydadeğer olmuyor yani. Baya da 10K'ya önerdiğin dandik telefonları ezer geçer, bu telefona alınmaz diyip G99'lu hatta daha da patates işlemcili telefonların indirim konusunu açıyorsun. Baya yüce bu telefon söz konusu herhangi bir cihaza göre.

Reddit'i tarayabilirsin, çoğu insan +5 çok rahat alıyor, ben aksini iddia ediyorum çünkü alıyorum. 7'ye yakın alıyorum, vasat bir ekran süresi yok.
Cihazın sorunluysa servise gönderebilirsin.

He, kendi mıknatısı var aynı Samsung gibi, S23 ile benim deneyimimde yakın bir kablosuz şarjı var. Mıknatısı kuvvetli değil, S23'ün de kuvvetli değil. Magsafe kılıf alıyorsun mıknatıs zarar vermiyor sa bitti olay, arkasına 10K'lık tak yani yoğun kullanıyorsan ki buna da gerek yok, ben 6 saati deviriyorum.
Dostum cihazım sorunlu falan değil şuan ki NP1'ler de çoğunda green tint sorunu var o da yok bende. Ayrıca servise de gönderip bütün işlemlerin yapılmasını isteyeceğim o ayrı zaten. Anlamak istemiyor musun diğer insanlar 5 saatin üstüne çıkamıyor sana kaç kişi laf anlatmaya çalışıyoruz. Yalan söyleyecek halimiz mi var?

Dostum cihazım sorunlu falan değil anlamak istemiyor musun diğer insanlar 5 saatin üstüne çıkamıyor sana kaç kişi laf anlatmaya çalışıyoruz.
Kim çıkamıyor Reddit'e bak ben niye çıkıyorum senin ki 4500 mAH da benimki 10000 mAH mı sanki farklı olan ne? 5 saatin üstüne çıkamamak falan komik benim cihazım için, kullananlar da aynı şeyi ifade ediyor.

Cmf Phone 4nm ve NP1'den daha verimli bir cihaz :D çok fark yok dememek çok komik olmus :D
Ayrıca NP1 yerine cmf Phone 1 öneririm. Bu telefona alınmaz diye bir şey demedim zaten :D G99'lu cihazlar ise isteğine göre değişir. Ayrıca fırsat varsa açarım. 6K ya G99'lu cihaz nereden bulacaksın?
Ya hacı 10K'ya düştü diye Realme 12 önerdin ya.
😁, 300K antutusu var cihazın, böyle kepaze cihaz görmedim.

He, 4W TDP'li 7300, 5W TDP'li 778+.. Full yükte skorları çok yakın. Bu da yoğun yükte çok verimlilik farkı yok demek, az yükte ne olur bilemem veri yok. Bu cihaz az ekran süresi veriyorsa SOC sebepli değil onu bil ama.

Cihazını servise gondermelisin, anormal ekran süreniz var dedigim gibi.

Son düzenleme:
Kim çıkamıyor Reddit'e bak ben niye çıkıyorum senin ki 4500 mAh da benimki 10000 mAh mı sanki farklı olan ne? 5 saatin üstüne çıkamamak falan komik benim cihazım için, kullananlar da aynı şeyi ifade ediyor.

Senin için Reddit'e bakarak buldum. Hem de çok zor sürmedi 1 dk mı almadı.

Ya hacı 10K'ya düştü diye Realme 12 önerdin ya.
😁, 300k AnTuTu'su var cihazın, böyle kepaze cihaz görmedim.

Birader herkes cmf veya nothing mi alacak? Ya da herkesin işi çakma AnTuTu puanı mı? Şöyle boş beleş AnTuTu puanlarınada bakmayın.
İstekler kişiden kişiye değişir.

He, 4W TDP'li 7300, 5W TDP'li 778+. Full yükte skorları çok yakın. Bu da yoğun yükte çok verimlilik farkı yok demek, az yükte ne olur bilemem veri yok. Bu cihaz az ekran süresi veriyorsa SoC sebepli değil onu bil ama.

Az yükte çok fark eder. Sadece Chrome'da dolaşan kişi bile 3 saat ekran süresi almıs.
Her türlü cmf 1'deki işlemci daha verimli. Ayrıca NP1'deki işlemci hem verimsiz hem eski...

Senin için Reddit'e bakarak buldum. Hem de çok zor sürmedi 1 dk mı almadı.

Birader herkes cmf veya nothing mi alacak? Ya da herkesin işi çakma AnTuTu puanı mı? Şöyle boş beleş AnTuTu puanlarınada bakmayın.
İstekler kişiden kişiye değişir.

Az yükte çok fark eder. Sadece Chrome'da dolaşan kişi bile 3 saat ekran süresi almıs.
Her türlü cmf 1'deki işlemci daha verimli. Ayrıca NP1'deki işlemci hem verimsiz hem eski...

Sen doldur evine CMF'leri güzel kardeşim benim. Haydi selametle. Ben +5/+6 saat alıyorum, çok da kullanan var böyle.