Nothing Phone 1'e göre tek artısı güncelleme desteği olması. İşlemci bakımından fark yok. Aynı çekirdekleri kullanıyorlar ve ana çekirdek olarak A78 kullanıldığı için her halükarda ısınma söz konusu değil. 6 Nm'den 4 Mm'ye düşmüş. Dediğim gibi ısınmadigi için pek bir fark ifade etmez. Sadece root atıp OC yapacaklar için güzel bir secim olmus.

Bence daha da düşmesi gerekiyor. NFC yok, OIS yok, Vapor Chamber yok, yalnızca IP52'ya kadar koruma var, Android 16 son güncellemesi olacak.

Yani A26 şu cihazdan daha iyi Overall olarak.

Ayrıca yeni politikaya göre Nothing cihazlara Bloatware ve reklam geliyor. Önermeden önce şu gelişmeleri dikkate alsanız keşke :(.

Bana göre şu cihazın ederi 10.999₺... Fazlası etmez, A26 alınır o durumda.

Alinabilir fiyata dusmus sonunda. Bu fiyatlara onerebilecegim bir telefon.

Cmf by nothing Phone 1 128 GB 8 GB (nothing Türkiye garantili) siyah.

Ben olsam A26 alırdım. Kamerada OIS yok. Çok kalın ve ekran süresi bayağı kötü oluyor nothinglerin. Bununda öyle.
Eğer çerçevesi daha ince olsun, daha iyi işlemci olsun derse alınabilinir. Ama 1K daha verip cmf Phone 1 yerine nothing 1 alırdım.

Bence daha da düşmesi gerekiyor. NFC yok, OIS yok, Vapor Chamber yok, yalnızca IP52'ya kadar koruma var, Android 16 son güncellemesi olacak.

Yani A26 şu cihazdan daha iyi Overall olarak.

Ayrıca yeni politikaya göre Nothing cihazlara Bloatware ve reklam geliyor. Önermeden önce şu gelişmeleri dikkate alsanız keşke :(.

Bana göre şu cihazın ederi 10.999₺... Fazlası etmez, A26 alınır o durumda.
Bloatware mevzusu sadece 3a Lite için değil miydi? Sanırım CMF'e de geliyor. Çok saçma.

Ben olsam A26 alırdım. Kamerada OIS yok. Çok kalın ve ekran süresi bayağı kötü oluyor nothinglerin. Bununda öyle.
Eğer çerçevesi daha ince olsun, daha iyi işlemci olsun derse alınabilinir. Ama 1K daha verip cmf Phone 1 yerine nothing 1 alırdım.
Aslında indirim olarak fena fiyata düşmemiş. Çıkış fiyatı 19.000 TL'ydi .

Aslında indirim olarak fena fiyata düşmemiş. Çıkış fiyatı 19.000 TL'ydi.

Satılmadığı için düşmüş zaten :D ama A26'dan daha tercih edilebilinir bir cihaz değil. Boş bir cihaz. Saf Android'den de tercih edilmemeli. Alan kişi 3 5 saat ekran süresi alırsa çok üzülür.