Nothing Phone 1'e göre tek artısı güncelleme desteği olması. İşlemci bakımından fark yok. Aynı çekirdekleri kullanıyorlar ve ana çekirdek olarak A78 kullanıldığı için her halükarda ısınma söz konusu değil. 6 Nm'den 4 Mm'ye düşmüş. Dediğim gibi ısınmadigi için pek bir fark ifade etmez. Sadece root atıp OC yapacaklar için güzel bir secim olmus.
Ben olsam A26 alırdım. Kamerada OIS yok. Çok kalın ve ekran süresi bayağı kötü oluyor nothinglerin. Bununda öyle.
Eğer çerçevesi daha ince olsun, daha iyi işlemci olsun derse alınabilinir. Ama 1K daha verip cmf Phone 1 yerine nothing 1 alırdım.
Ben olsam A26 alırdım. Kamerada OIS yok. Çok kalın ve ekran süresi bayağı kötü oluyor nothinglerin. Bununda öyle.
Eğer çerçevesi daha ince olsun, daha iyi işlemci olsun derse alınabilinir. Ama 1K daha verip cmf Phone 1 yerine nothing 1 alırdım.
Satılmadığı için düşmüş zaten ama A26'dan daha tercih edilebilinir bir cihaz değil. Boş bir cihaz. Saf Android'den de tercih edilmemeli. Alan kişi 3 5 saat ekran süresi alırsa çok üzülür.