Rehber Çocuklarda psikiyatrik hastalıklar nelerdir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dzeko
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
Hocam başka bir doktora görünüp kullandığınız ilaçların bir etkisi olmadığını aksine kötü hissettirdiğini söyleyin bence. Belki bu sayede olumlu yönde bir etkisi olur.
Yanlış verdiği 2. ilaç bu zaten, umudum yok.

Hocam iyi bir çocuk nöroloji doktoru bulun derim. Canan kocaman adında bir doktor duymuştum çevremden. İstanbulds sanırsam özel. Geçmiş olsun.

Hocam Mersin'de tüm özellere gittik neredeyse. Şimdi de Kayseri'de önerdikleri var mış oraya gideceğiz. Teşekkürler hepinize.

Çok güzel şekilde anlatılmış harika bir içerik

Asperger sendromu var bende de. Güzel rehber.

Ellerinize ve emeğinize sağlık, Tıpolay mı desek bu kategoriye? Teşekkür ederiz.

DEHB'li bir arkadaşım vardı, durum gereği onunla bir iş yapmamız gerekiyordu. İşi ne kadar titizlikle ve kaliteli yaptığına hayran kalmıştım. Durumuna oldukça üzülüyorum, elinde olmayan sebeplerden dolayı sosyal sıkıntılar çekiyor. Kendisine elimden geldiğince nazik davranıyorum ne zaman denk gelsem, çünkü öyle davranılmayı hak eden birisi.

Hayatlarında kolaylıklar dilerim bu sıkıntıları çeken dostlarımıza. Psikoloji iğrençleşebilen ve hafife alınmaması gereken bir şey ve bu konuda bazı insanların yeterince anlayışlı olmadığını düşünüyorum. Umarım empati yeteneği yüksek insanlarla karşılaştırır hayat bu dostlarımızı.

Güzel isimmiş beğendim.

Geçmiş olsun hocam.

Psikojenik nobette olabilir, bazi EEG sonuclarinda bu epilepsi ile karistirilabiliyor daha duzgun sekilde MR v.b goruntulemeler ile incelenmesi gerek.

Psikojenik nobette olabilir, bazi eeg sonuclarinda bu epilepsi ile karistirilabiliyor daha duzgun sekilde mr vb goruntulemeler ile incelenmesi gerek.

Hocam ilaçlara başladıktan sonra nöbetleri bitti, ama bir piskolog iyi geliceğini düşündüğünüz için öylede olmuş olabilir diyor. Muhtemelen psikolojik değil. Pazartesi öğreniceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…