Çocukların sokakta bağırarak oynaması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mehmetis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 72
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    hakkında
Bazılarına anlatamıyorsun hocam, 80-90 fetişçileri var, çocuk ya; olur ses falan tayfa.

Dayan birkaç haftaya sesleri kesilecek. Apartman denen modern gecekondularda bunlar normal maalesef.

Hocam, okul olduğunda da oluyordu yine. Yazın yine fazladır ama apartmanlar artık gecekondudan beter.

Bazılarına anlatamıyorsun hocam, 80-90 fetişçileri var, çocuk ya; olur ses falan tayfa.

Hocam, okul olduğunda da oluyordu yine. Yazın yine fazladır ama apartmanlar artık gecekondudan beter.

Bulunduğun bölgenin eğitim seviyesi ile ilgili bir durum, isterse bulunduğun yerde kuleler olsun eğitim seviyesi düşükse bu şeyleri yine göreceksin. Örnek veriyorum İstanbul'da Kağıthane'de yaşamayla Tarabya'da veya ortaköy'de yaşamak arasında fark vardır o yerlerde ara sokakta bile olsan yine medeniyet var ama kağıthanekinde sadece gösteriş var. Yani kimi gecekondular rezidanslardan iyiyken kimi sitelerdeki eğitim seviyesi de ülke ortalamasından yukarıda olabilir. Ama şuna eminim ki olayın parayla pulla alakası yok tamamen ahlak meselesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…