Bu olay tamamen çingene işi, ben 2023 yazı işe girip çalışıyordum o zamanlarda da aynı sokakta oturduğumuz insanların çocukları aşağıda parkta oynamak yerine binanın arasındaki boşlukta bağıra çağıra oyun oynuyor, binalar o kadar eski ki birisi duvara top atıyor içeride ses yankı yapıyor. O kadar fazla bağırıyorlar ki artık rahatsız edecek seviyeye geldi ve annem çocuklara kızdı. Ne olduysa o çocukların anneleri ve birkaç erkek koca kalabalık halinde binanın önüne toplanmışlar 46 yaşında kadına " aşağı in " demişler diyenler de erkek kişileri. Koca yaşa gelmişler ama daha adam olamamışlar yaşlı kadına aşağı in diyorlar herhalde annemi dövecekler kendi akılları sıra. Annem o koca kalabalığın üzerine bir kova su döktü bir de üzerlerine tükürdü tam oldu bu insanların hak ettikleri şey budur. Neden diyecek olursanız bu insanlar ebeveyn değiller kusura bakmayın açık açık söylüyorum bildiğiniz sokağa atıyorlar. Çocuk dışarıda ölse haberi olmayacak bırakmış oraya militan gibi bağıra çağıra kalabalık halinde takılıyorlar biz de çocuktuk eyvallah çocuklara hiçbir zaman suç bulmuyorum aşağılamak için de söylemiyorum ama anne babalık da bu değildir az düşünceli olmak gerek sabahın köründe çıkıyorlar akşama kadar dışarıdalar sesin çok rahatsız ettiği durumlarda çocuklar da bir zahmet parklarda oynasın yaşlılar, hastalar, engelliler var. Bizim binanın birinci katında öğrenci kız vardı gürültüye dayanamadı çıktı gitti bu sokakta oynayan çocuk mevzusu o derece kötü. Genelde de gelişmemiş mahallelerde olur zaten.
Bazılarına anlatamıyorsun hocam, 80-90 fetişçileri var, çocuk ya; olur ses falan tayfa.