Polis gelmese bile zabıta ilgilenebilir. Rahatsızlığa giriyor tabii ki. İşlerini yapıp ailesini bulup ceza kesmek ve uyarı vermek zorundalar. Niye varlar o zaman? Dün buna benzer bi' sebeple zabıta ekipleri geldi zaten.
Deneriz 112'yi arar, aynı şekilde ben de şikayetimi söylerim. Polis veya zabıta geleceğini söylüyorsun, bakalım öyle mi olacak? Her hafta yaşanıyor zaten, ben de deneyeceğim, hadi bakalım.

Ben sana diss atmadım ki onu nereden çıkardın?

Beğenmedim atmışsın işte yukarıda.

Deneriz 112'yi arar, aynı şekilde ben de şikayetimi söylerim. Polis veya zabıta geleceğini söylüyorsun, bakalım öyle mi olacak? Her hafta yaşanıyor zaten, ben de deneyeceğim, hadi bakalım.
Zabıtanın özel bir numarası var mı bilmiyorum fakat varsa onu arayabilirsiniz. Büyük ihtimalle zabıta ilgilenir bununla. Polisin ilgilenmesi için doğrudan bir kişiyi veya kişi grubunun durumdan mağdur olması gerekir sanırım. Yine de deneyin şansınızı. Ama eminim ki bir şey yollarlar gelip bakmaları için. Bizim mahallede dün yaşandı, sesiyle rahatsızlık veren şeyle ilgilenen şahsı bulup gerekli uyarıyı yaptılar, ses kesildi.

Beğenmedim atmışsın işte yukarıda.

Hayır, yanlış bilgi anlamında kuşlandım.

Yasalar keşke öyle işlese ama maalesef reşit olmadıkları için dünyanın neresinde olursan ol böyle bir hakkın yok.

Hayır, yanlış bilgi anlamında kuşlandım.

Şu yüzden yazdım aynı mahallede düğün olmuştu sokağa silah sıkıldı polis gelmedi bile, çok geç geldiği başka olay da olmuştu. Sadece ses olayından ve çocuklar için trdeki polisler ne kadar anlayışlı olur o konuda net değilim ama arkadaşın dediği gibi zabıta iş yapabilir bu konuda.

Zabıtanın özel bir numarası var mı bilmiyorum fakat varsa onu arayabilirsiniz. Büyük ihtimalle zabıta ilgilenir bununla. Polisin ilgilenmesi için doğrudan bir kişiyi veya kişi grubunun durumdan mağdur olması gerekir sanırım. Yine de deneyin şansınızı. Ama eminim ki bir şey yollarlar gelip bakmaları için. Bizim mahallede dün yaşandı, sesiyle rahatsızlık veren şeyle ilgilenen şahsı bulup gerekli uyarıyı yaptılar, ses kesildi.

Tamam hocam, teşekkürler, deneyeceğim. :)

İnternette 112'nin ilgilendiği söyleniyor, arkadaşlar gerçek mi acaba? Ailelerini bulabilirler mi, o da var da aranabilir.

Rahatsız edici bence çığlık atan bağıran çocuk seslerinden iğreniyorum. Hiçbiri ile bir kelime dahi konuşmam olmamasına rağmen hepsinin adını soyadını ezberledim artık.
Çözümü olmalı artık nereye kadar böyle...